Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pepperkaker!!

#1

Soffers sa for siden:

Neida, vi har ikke igjen fra jula som var, og vi har ikke forberedt oss på jula som kommer heller. :hehehe: Men kommentaren kom spontant fra Vesla som fikk blodpudding til middag i dag! Er ikke så ofte vi har det, så hun husker nok ikke sist hun spiste det heller.
Men så begynte jeg å tenke - er det egentlig sunt? :gruble: Er det så mye jern i det som jeg innbiller meg? Og hva slags tilbehør kan man egentlig lage? :undrer: Jeg fikk servert det med ris og sirup på som unge, men har byttet ut sirupen med bringebærsyltetøy i voksen alder. Det er faktisk veldig godt! :nam: Har lest i kokebok at man kan koke potet til og servere med bacon, men det blir helt feil i mine ører. :skeptisk:
Mange blir nok kvalme av både sånt og lungemos, det siste har jeg aldri smakt, men jeg syns faktisk blodpudding og klubb og sånt er godt jeg. :blond:


#2

Karamell sa for siden:

Vi hadde det i går! H elsket det (21 mnd), E likte det ikke (4,5 år). Ikke så sunt med vårt tilbehør ihvertfall... Makaroni. Lillebror fikk ikke sukker på, men det fikk jeg :rødme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.