Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En pressemelding for språkfantaster

#1

gajamor sa for siden:

www.stageway.no/
"
I anledning Ski-VM 2011, fra nå av FIS Nordic World Ski Championships 2011, er Polkabjørn & Kleine Heine aktuell med den høyst uoffisielle FIS Nordic World Ski Championships 2011 låta; I Like to ski.
Du kan se den flunkende nye videoen til I Like To Ski her!
Duoen var lenge i tvil om hvorvidt de skulle publisere sangen eller ikke, da teksten er forholdsvis privat og selvutleverende. Til tross for at duoen ikke anser det som deres oppgave å tolke teksten for lytterne, og på den måten legge hermeneutiske føringer på hvordan hver enkelt etablerer sitt forhold til poemet, røper de at man allerede med tittelen kan ane noe av essensen i sangens budskap.
Med tuba, trekkspill, trompet, strupesang, jodling og opera er ikke låta ment som en konkurrent til Maria Haukaas Mittets makeløse offisielle FIS Nordic World Ski Championships 2011 sang, Glorious, men som en servil kompanjong, mer rettet mot ungdommen.
Gjesteartist er Ole Edvard Antonsen på trompet.
Sangen dediseres til deres forbilde, Matti Nykänen, den mestvinnende skihopperen i historien, som også vant gull i Holmenkollen i 1982 og 1987.
Polkabjørn & Kleine Heine kan du høre hver dag under medaljeseremonien på Universitetsplassen i Oslo sentrum, under FIS Nordic World Ski Championships 2011."

Og låta som omtales:

www.youtube.com/watch?v=0tVt1hR8pcU


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.