Maverick sa for siden:
Jeg har glemt å kjøpe alufolie. Igjen. Finnes det noen annen måte å varme på uten at de blir helt sprø? :blond:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Maverick sa for siden:
Jeg har glemt å kjøpe alufolie. Igjen. Finnes det noen annen måte å varme på uten at de blir helt sprø? :blond:
jolie sa for siden:
Har du micro?
Palmen sa for siden:
Jeg legger de bare i en bunke (uten noe folie) i ovnen, lar de ligge i 3-4 minutter, snur bunken (slik at to av de i midten blir liggende ytterst, og de ytterst blir liggende i midten) og lar de ligge i et par minutter til. Da blir de så gode atte.
teamor sa for siden:
Bruk kjøkkenhåndkle istedenfor aluminiumsfolie. Funker som en kule.
Maverick sa for siden:
Ha'kke micro. Kjøkkenhåndklé? Begynner ikke det å brenne? :flau:
Palmemetoden var jo easypeasy.
Palmen sa for siden:
Kjøkkenhåndkle funker også. Brenner ikke med mindre du glemmer det!
teamor sa for siden:
Nei, det begynner ikke å brenne :riktig:
Toffskij sa for siden:
Jeg pleier å varme én og én i panne. Det blir best (men også mest jobb, seff).
Storm sa for siden:
Jeg tar på lav varme og varmluft, da blir de ikke sprø.
m^2 sa for siden:
Jeg fyller dem på forhånd, legger dem med skjøten ned i panne, og varmer dem der.
Med ost og alt fyll inni.
Det blir SÅ godt. (men det var jo ikke det du spurte om da...)
Maverick sa for siden:
Det skal fisk og sånt inni, ikke ost. Ellers - god plan.
Interference sa for siden:
Lett fuktet kjøkkenhåndkle. Har aldri brukt alufolie, visste ikke at det var et alternativ en gang. :knegg:
Røverdatter sa for siden:
Kjøkkenhåndkle funker her også. :jupp:
Pesten sa for siden:
Jeg steiker de på steikepannen. Legger det under kjøkkenhåndle etter steiking. :jupp:
Maverick sa for siden:
Kjøkkenhåndkle funket utmerket. :jupp: Takker!
Turban Smukk sa for siden:
Til en annen gang: Jeg har brukt bakepapir når jeg har glemt alufolie, det fungerte også. Men kjøkkenhåndkle var jo genialt da.
Mauser sa for siden:
Så lenge du ikke stapper hyse eller noe sånt i dem går det meste bra. :nemlig:
Maverick sa for siden:
:fiskedask: :hjerter:
Pepper Lemon sa for siden:
Til latere dager kan jeg tipse om å steke de i en bunke uten alufolie. Den øverste og nederste blir hard og vond, og ofres altså til fordel for de i midten, som klarer seg fint. :rema:
Lavender sa for siden:
Det gjør vi også, og de blir gode. Snurrer de til de begynner å lukte godt, så er det andre siden.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.