Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan man varme tortillalefser i utenom aluminiumsfolie?

#1

Maverick sa for siden:

Jeg har glemt å kjøpe alufolie. Igjen. Finnes det noen annen måte å varme på uten at de blir helt sprø? :blond:


#2

jolie sa for siden:

Har du micro?


#3

Palmen sa for siden:

Jeg legger de bare i en bunke (uten noe folie) i ovnen, lar de ligge i 3-4 minutter, snur bunken (slik at to av de i midten blir liggende ytterst, og de ytterst blir liggende i midten) og lar de ligge i et par minutter til. Da blir de så gode atte.


#4

teamor sa for siden:

Bruk kjøkkenhåndkle istedenfor aluminiumsfolie. Funker som en kule.


#5

Maverick sa for siden:

Ha'kke micro. Kjøkkenhåndklé? Begynner ikke det å brenne? :flau:

Palmemetoden var jo easypeasy.


#6

Palmen sa for siden:

Kjøkkenhåndkle funker også. Brenner ikke med mindre du glemmer det!


#7

teamor sa for siden:

Nei, det begynner ikke å brenne :riktig:


#8

Toffskij sa for siden:

Jeg pleier å varme én og én i panne. Det blir best (men også mest jobb, seff).


#9

Storm sa for siden:

Jeg tar på lav varme og varmluft, da blir de ikke sprø.


#10

m^2 sa for siden:

Jeg fyller dem på forhånd, legger dem med skjøten ned i panne, og varmer dem der.
Med ost og alt fyll inni.
Det blir SÅ godt. (men det var jo ikke det du spurte om da...)


#11

Maverick sa for siden:

Det skal fisk og sånt inni, ikke ost. Ellers - god plan.


#12

Interference sa for siden:

Lett fuktet kjøkkenhåndkle. Har aldri brukt alufolie, visste ikke at det var et alternativ en gang. :knegg:


#13

Røverdatter sa for siden:

Kjøkkenhåndkle funker her også. :jupp:


#14

Pesten sa for siden:

Jeg steiker de på steikepannen. Legger det under kjøkkenhåndle etter steiking. :jupp:


#15

Maverick sa for siden:

Kjøkkenhåndkle funket utmerket. :jupp: Takker!


#16

Turban Smukk sa for siden:

Til en annen gang: Jeg har brukt bakepapir når jeg har glemt alufolie, det fungerte også. Men kjøkkenhåndkle var jo genialt da.


#17

Mauser sa for siden:

Så lenge du ikke stapper hyse eller noe sånt i dem går det meste bra. :nemlig:


#18

Maverick sa for siden:

:fiskedask: :hjerter:


#19

Pepper Lemon sa for siden:

Til latere dager kan jeg tipse om å steke de i en bunke uten alufolie. Den øverste og nederste blir hard og vond, og ofres altså til fordel for de i midten, som klarer seg fint. :rema:


#20

Lavender sa for siden:

Det gjør vi også, og de blir gode. Snurrer de til de begynner å lukte godt, så er det andre siden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.