Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toyota Auris noen?

#1

Bayone sa for siden:

Noen her som har Toyota Auris og er du fornøyd?

Jeg skal ha ny bil (nr. 2 bil) og vurderer denne. Ser på 2007-2008 modell. Positive og negative sider? Ungene er så store at det er snakk om beltestol og siden jeg er kort i beina regner jeg med det skal være greit med beinplass uansett bil ;) Er det knapp til å slå av airbag fremme? Holder bagasjerommet til hverdagsbruk, dvs. til og fra skole, fotballbag, fotballer osv?


#2

meisje sa for siden:

Jeg har den fra 2007 aargangen. Jeg er fornoeyd, og den dekker alle behov i hverdagen. Den er vel ikke optimal for familien paa ferie, men brukte den til/fra flyplassen for fjoraarets ferie for alle fire. Det var fullt, men det gikk.

Det er en noekkel laas paa airbagen paa passasjersetet.

Den er litt kjedelig det er vel det mest negative, og kjoerecomputeren syns jeg er litt kloenete i betjening.

Men den er god aa kjoere og ganske stille og drivstoff gjerrig.


#3

millact sa for siden:

NOen som har den nye hybriden og kan kommentere?


#4

Darth sa for siden:

Vi har den nye hybriden, stasjonsvogna, kjøpte ny bil i fjor høst. Vi er utrolig godt fornøyde.

Vi gikk noen runder da vi skulle kjøpe ny bil, og landet på Aurisen fordi vi driver 95% med å kjøre til/fra jobb/aktiviteter med 1-2-3 personer i bilen. Så har vi småturer (10-20 minutter i bilen) der alle fem er med en gang eller to i uka sånn i gjennomsnitt. Det betyr at ungene kun sitter trangt i baksetet over tid de tre gangene i året vi driver med langkjøring (kjøre mange timer), og det tåler de godt. Vi angrer ikke på at vi ikke kjøpte større bil. Bagasjerommet er forresten utrolig stort, i alle fall etter mine kriterier. Det er godt å sitte baksetet, god plass i bredden (vi har ingen barneseter lenger), men for digre slamper er det nok litt lite beinplass. Vi har som sagt tre i baksetet - de er 9-13-15 år gamle, og de klager ikke.


#5

Neket sa for siden:

Vi vurderte også Auris stasjonsvogn når vi kjøpte ny bil i vår. Vi endte på noe annet, men Aurisen var absolutt fin. :jupp: Masse bagasjeplass, men mannen syns det var litt dårlig benplass bak. Jeg brydde meg ikke, jeg skal jo ikke sitte der. Neida.

Vi er godt vant, gamlebilen er bitteliten utenpå med et hav av plass i baksetet, ellers hadde han sikkert ikke reagert.


#6

Stellebord sa for siden:

Lillebroren min har den nye hybriden (stasjonsvogn) og det er en deilig bil jeg gjerne kunne hatt! Greit med bagasjeplass, litt trangt bake kanskje. Vår eldste er en giraff og hadde nok fått det litt trangt. God kjørekomfort og fin. Kunne hatt den, jeg.


#7

millact sa for siden:

Bra med gode tilbakemeldinger! Har nå avensis jeg lurer på å bytte inn, så den blir jo noe mindre. Fremover blir det få langturer tror jeg, mest korte turer til aktiviteter osv. Yngste sitter i beltestol, ellers ingen bilstoler. Må tenke litt mer.


#8

Darth sa for siden:

Bruker merkbart mindre bensin enn før, og kjørekomforten er god, det er den jo stort sett hos Toyota (syns jeg).


#9

Hulda sa for siden:

Kjæresten har auris -14 og han er veldig fornøyd med den. (Nydelig gråfarge. :hjerter: )
Det er jeg også, han vil merkelig nok ikke bytte med min 2002 kia... :snurt:


#10

millact sa for siden:

Ja, selger mente jeg ville spare noen tusenlapper i året på bensin i forhold til nå med avensis.


#11

jche sa for siden:

Er godt fornøyd med vår Auris 2009-modell. Det er en 1,4 D4D med MMT-girkasse, som er en slags halvautomat. Girkassa var håpløs i begynnelsen, men veldig grei når man blir vant med den. En av fordelene er at drivstofforbruket er som en manuell bil, bare at den girer selv.

Og bilen har grei plass, gode seter og er god både på korte og lange turer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.