Nin sa for siden:
Jeg er så sulten. Her har vi hatt omgangssyke i hus siden mandag. Og ingen av oss har vel spist noe særlig siden da. Nå er vi så sultne så sultne her, og friske igjen håper jeg så jeg må slenge ihop noe skikkelig godt.
Og så tenkte jeg å dele, om noen vil prøve mine.
Til deigen bruker jeg
50 gram ferks gjær
ca 1 liter vann
6 ss olje
litt salt
jeg fyller på med mel til deigen er passe, har først i ca 3 dl grovt mel, resten hvitt hvetemel.
Pizzafyllet
800 gram kjøttdeig stekes og blandes så med
1 glass tomatpure, 3.5 dl kokende vann med utblandet buljongterninger (4 stk) og en boks hvitløkssmør fra synnøve finden.
Jeg lar dette koke i panna i ca 10 minutter.
Kjevler ut deigen som jeg deler i to først. Har på halvparten av fyllet, 1 boks mais og revet ost.
Jeg lar de etterheve litt og steker på 225 grader i ca 10-15 minutter.
De blir nydelige. Og så greie og ha i fryseren. Dette blir mange snurrer, 5-6 brett i ovnen så det går fint an å halvere oppskriften om man ikke vil fylle fryseren samtidig.
:løper og baker: