Sonja Sockersöt sa for siden:
...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Sonja Sockersöt sa for siden:
...
Hot Lips sa for siden:
:værsågod:
Verdens beste boller.
Ingen over, ingen ved siden. :nam:
Edit: Jeg bruker tørrgjær, det funker bra.
Niobe sa for siden:
Oppskrifter der man koker opp melk, smør og melis/sukker til deigvæske, er best. Fnugglette, myke boller.
Slettet bruker sa for siden:
Møllerens bollemiks. Med søtdeigsgjær. :nemlig:
jolie sa for siden:
Mitt beste tips er: maskin. Om du lager deig i maskin, så får du luftige, gode boller. Sammensetning av ingredienser kommer i andre rekke.
Ema sa for siden:
Kan man bruke laktosefri melk?
Hot Lips sa for siden:
:skuffet:
jolie sa for siden:
Ja.
Chanett sa for siden:
Skal jeg kjøre tenåringen bort til deg og la henne vise seg?
Benzo sa for siden:
Bollene fra Det søte liv slår alt. :nemlig:
Jinx sa for siden:
trinesmatblogg.no/2010/10/na-skal-det-bli-andre-boller-s%c3%b8t-gj%c3%a6rbakst-trinn-for-trinn/
Har prøvd de fra det søte liv,de var veldig gode.Men jeg detter stadig tilbake til trinesmatblogg, tilsetter smør i terninger til slutt. Har akkurat tatt ut et brett sjokoladeboller nå.
Elisabet sa for siden:
Putt en bit melkesjokolade inne hver bolle når du triller dem ut. :nam:
Anne sa for siden:
Jeg har også bakt ikveld, men jeg gjorde for første gang som venninnen min alltid gjør.
Hun smelter smøret i panne, har i melk og varmer den til.
Skrur av varmen.
Har i gjær, sukker og kardemomme og sikter inn alt melet rett i pannen.
Rører godt, lar det heve i pannen og triller deretter bollene ut.
De ble veldig fine og luftige!
Hot Lips sa for siden:
Ble de gode? :hyper:
Ema sa for siden:
Da er bolledeigen trillet ut og står til heving, deigen var som en drøm å jobbe med! Det blir nok suksses for barna som er ute å leker nå, nystekte boller og kakao.
Ema sa for siden:
Det skal jeg prøve.
Curly sa for siden:
Signerer denne, bruker alltid denne oppskriften.
bjørkhaugtrollet sa for siden:
Mange gode tips før jeg starter å bake boller til 2 åringens bursdag her. Kanskje teste ut en annen oppskift enn mammas gamle. Svigermor tilbød seg å bake, men da sa 6åringen klart i fra at det skulle hun ikke, dine boller er så tørre sa han ...... måtte flire av han. Jeg har bakt masse boller, så har bare lyst å prøve en annen oppskrift.
Shane sa for siden:
Har planer om å prøve ut denne oppskriften imorgen. Og har tenkt å bruke tørrgjær. Men da har dere det i melet ikke sant? :sparke: Ikke i den varme melken? Må ha det inn med teskje jeg :knegg:
Katta sa for siden:
Tørrgjær skal blandes i melet ja. Men jeg synes aldri det blir like bra med tørr som med vanlig gjær. :knegg:
Shane sa for siden:
Da tror jeg at jeg skal slå til og for en gangs skyld bake med "vanlig" gjær :D Gleder meg til å smake disse bollene altså.
Vianne Rocher sa for siden:
Til neste gang: Kjøp Schakenda. De mest uovertruffne bollene jeg har smakt og deigen er i perfekt rulle-ut-konsistens uten at de er det spor tørre eller melne når de er ferdig stekt. Se opp for lang hevetid!
Shane sa for siden:
Hva er Schakenda? :confused: Og hvor kjøper man det?
Vianne Rocher sa for siden:
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtccLGVWT1TeAYLJdCHXyP9b-OgBbGDz__hxYPsOiGHClp2Y_IUA[/img]
Kan kjøpes her, for eksempel: Bokkilden
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.