Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg fryse kålstuing?

#1

Olympia sa for siden:

Jeg har laget en stor kjele med kålstuing, og det er masse igjen.

Kan den fryses? Og hvordan fryses egentlig kjøttkaker i brun saus? Fryser man kjøttbollene i sausen, eller hver for seg? Jeg pleier som regel å ha alt i kjøleskapet og spiser restemiddag i løpet av en dag eller to, men nå skal vi ha andre ting denne uken så det må bli fryst ned eller kastet.


#2

gajamor sa for siden:

Det er bare husbonden som spiser kålstuing her i huset, så jeg pleier å lage ei stor gryte og fryse ned porsjonspakninger. Det fungerer helt fint.

Hvis kjøttkakene allerede ligger i sausen, så slenger du alt i fryseren. Enkelt og greit.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.