Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jammen har vi det godt her i landet ja

#1

SpetakkelRandi sa for siden:

Var i går og kikket etter en god grei vårjakke til å ha til hverdags og til turer. Ville gjerne se litt på den Bergansjakken som alle går rundt i. Den ser god og slitesterk ut og tåler det meste. Gikk på sportsbutikken og fikk regelrett bakoversveis av prisen. 3500kr????????? :eek: :eek: Er det virkelig så mange som har kjøpt en SÅ dyr jakke?
Jeg trodde jeg leste feil på lappen. hadde forbered meg på at den kostet ca halvparten, og det er i god overkant for meg for en jakke.
Det er sikkert mange her inne som har en slik jakke, men hvordan i huleste får dere dere til å bruke over 3000 kr på en JAKKE? Jeg fatter det ikke.
Nei for min del får det bli den på sparkjøp som ligner veldig på Bergans. :rolleyes: Den er sikkert vanntett og samme opplegget. Kanskje ikke like slitesterk men det får så være.


#2

Huldra sa for siden:

Ja, det kan du si. Jeg har fått Bergansjakke og bukse men da var de på tilbud. Jakka kosta 2000 kr og buksa litt mindre. Hadde ALDRI kjøpt det til meg selv, men mannen ville overrasske meg og kjøpte det i julegave og morsdag-valentinsdag-nesten-ferdig-med-hovedoppg-presang til meg.

Jeg har brukt det masse i vinter og kan ikke si hvor glad jeg ble for det. (Jakka hadde vi ikke råd til, og jeg ble helt fra meg når jeg åpna julegaven, men lærte av det, så når buksa ble pakka opp så sa jeg takk!)


#3

daffy sa for siden:

3500 er mye penger. Spesielt om du ønsker deg en slik jakke fordi du har sett mange ha den på seg i gatebildet. 3500 kr for et moteplagg er veldig dyrt.

Men Bergansjakken og tilsvarende Goretexjakker er laget for å bruke i fjellet, på ski, til klatring etc. De holder kjempelenge, har ulike funksjoner som f.eks skikkelig snøhette og snøskjørt som i ytterste konsekvens kan være livreddende i en nødsituasjon på fjellet. Jeg kjøpte min Goretexjakke i 1996, og når jeg har vært ute i skikkelig ruskevær på høyfjellet, har det føltes som en ekstra trygghet at jeg har ordentlig utstyr.


#4

Røverdatter sa for siden:

De jakkene er overhypede og altfor dyre. Etter rundene med 71¤ Nord har Bergans økt salget helt eksplosivt. Jeg ønsket meg en vanlig fjellanorakk til jul siden den gamle var over 10 år gammel og veldig falmet og stygg. Mannen min ble omtrent ikke trodd i butikken da han spurte etter det, betjeningen insisterte på at han måtte da mene en Bergansjakke. Men jeg fikk min anorakk, og den var latterlig billig siden ingen kjøper sånne nå for tiden. Når det regner har jeg regntøy og når det er kaldt har jeg ulltøy under anorakken. Jeg skulle jammen funnet mange bruksområder og gode argumenter for å kjøpe ei jakke til 3500,-.

Og ja, det er mange som har mye penger, og privatforbruket bare øker og øker. Det er en velkjent tendens i det norske samfunnet. Fra velferd til velstand.


#5

nikki sa for siden:

Enig.Det er DYRT med 3500,-for ei jakke.


#6

Divine sa for siden:

Hvilken jakke snakker dere om? Bilde? :blafre:


#7

safran sa for siden:

3500 er mer enn jeg gidder bruke på en jakke, men jeg får helt frysninger av overskriften. Den var i god Holmgang-stil.


#8

bina sa for siden:

Klart, hvis du ser å det som en "grei vårjakke til trilleturer", ja da blir det jo vannvittig dyrt. Og helt unødvendig. Dette er jo utstyr som er beregnet for LITT tøffere forhold enn trilleturer i byen. For folk som går mye på fjellet, driver med friluftsliv, fjellklatring, går mye på ski, osv så er det viktig å ha skikkelig utstyr. Tidligere (før vi fikk bæremeiser med innhold) gikk vi mye på fjellet, og da kjøpte vi alltid dyrt utstyr. Fjellsko til 2000 kroner og sånt. Men da kjøper man det på grunn av funksjon, ikke fordi man vil ha en grei vårjakke som man har sett mye i gatebildet...


#9

SpetakkelRandi sa for siden:

Var en sånn slags type ja:

Ja absolutt noe motegreier. Blir for dumt syns nå jeg. Slike jakker er nesten et must her i bergen og for meg som går mye i byfjellene, men jeg ville aldri betalt så mye for en jakke. Da finner jeg meg noe tilsvarende til lavere pris. MYE lavere.


#10

Røverdatter sa for siden:

Safran da. Du vet vel at de som har mange penger ( = de fleste her i landet) har det veldig godt? En gjeng bekymringsløse vikinger med dyre jakker er vi. :knegg:


#11

safran sa for siden:

Ja, vi har det så godt at vi ikke skjønner det sjæl. Alle som én. :blond:


#12

SpetakkelRandi sa for siden:

Jeg syns det beviser at vi har det ekstremt godt her i landet jeg. Når så mange, spesielt unge, har råd til så dyre jakker til hverdags.. jeg ser mye på holmgang ja.. :p


#13

Sitron sa for siden:

3500/10= 350 kr pr år for en jakke.


#14

Mandarin sa for siden:

Dyrt ja! :rolleyes:

Jeg synes noen av dem er stygge også jeg da. :sparke:


#15

Zip sa for siden:

Jeg har ei slik dyr Bergans jakke kjøpt i vinter, ikke 71 grader nord jakke da. En litt mer nøytral kun Petrol farget. Ønsket meg gavekort til 30 årsdagen så jeg kunne kjøpe. Har hatt en Norrøna jakke og bukse i 11 år og hadde lyst å fornye meg litt. Har kjempegod erfaring med gode holdbare goretex (bergans har eget tror jeg) jakker så hadde lyst på noe ala. Veldig fornøyd :). Regner med jeg kommer til å ha den mange, mange år og da synes jeg ikke det blir så dyrt.


#16

bina sa for siden:

Enig med deg, Safran! (Jøss, SA jeg virkelig det??)


#17

safran sa for siden:

Og nå quoter jeg deg sånn i tilfelle du angrer deg og sletter. :knegg:


#18

Tussa sa for siden:

:henge meg også på Safran:

Forøvrig, eg forsvare heller å kjøpe ei så dyr Gore tex-jakke enn Hva har du, ei Armani skinnjakke til 3500. :saklig:


#19

Tøtto sa for siden:

Jeg er helt enig med deg at det er alt for dyrt for en jakke. Men må likevel få sagt at det er stor forskjell på f.eks Bergans og et billigmerke. Jeg har en Bergans jakke som jeg kjøpte på tilbud. Den er utrolig god og kan ikke sammelingnes med yttertøy jeg har brukt før.
Så hvis du går mye tur, og er mye ute i Bergensvær ville jeg lett etter en tilsvarende jakke på tilbud et sted.



#21

cora sa for siden:

Det er altfor dyrt for ei jakke.


#22

Tinka sa for siden:

Har aldri kjøpt en så dyr jakke men det er meg.


#23

Skremmern sa for siden:

Hvor vil du med overskriften? Har vi det godt her i landet fordi en jakke koster 3500 kroner?


#24

Agurke sa for siden:

Det var jo en fornuftig måte å se det på.:humre:

Bortsett fra at turkis jakke muligens ikke er like hipt etter 5-6 år?


#25

SpetakkelRandi sa for siden:

Fordi så mange mennesker velger å kjøpe seg en så DYR jakke. Da har man litt å rutte med ja.


#26

Skremmern sa for siden:

Hva med de som ikke har råd til det, da? Teller ikke de?


#27

Obelix sa for siden:

Det er dyrt ja, men hvis man ser på hvor lenge en slik jakke faktisk holder, så er det kanskje verdt det.

Jeg har en HH jakke som er 9 år gammel og MYE brukt. Den har avtagbar fleecejakke og begge deler er like fine.

man kan jo se på det som en investering.


#28

Milfrid sa for siden:

Jeg kjøpte meg en Mammut-jakke til 3990 kr nå i vinter. Da hadde jeg fått halvparten av pengene som gavekort til bursdagen. Hadde i utgangspunktet ikke planer om å kjøpe en så dyr jakke, men da jeg stod der på butikken og prøvde jakker, så var det denne som pekte seg ut. For det første fordi den vr utrolig god å ha på seg, og hadde de funksjonene jeg trengte i en fjelljakke (snøskjørt, god hette, "hansker" m.m, for det andre fordi den var klassisk rød og klassisk i fasongen. Mange av de billigere jakkene var stilige nok, men i sprelske farger som oransj og turkis etc. Har jeg lyst å gå med det år etter år? Niks. Nå har jeg kjøpt en jakke jeg sikkert kan ha 10 år fram i tid, og har ikke dårlig samvittighet for at den kostet det den gjorde.

Ellers er jeg helt enig i at vi har det veldig godt her i landet, og derfor er det i grunnen skammelig hvor mye enkelte klager.... Og nei, det var ikke stikk til noen her i tråden, så spar pust rolig :ja: Tenkte bare med referansen til Holmgang og tilsvarende program, som var tidligere i tråden.


#29

ElinM sa for siden:

Hvorvidt 3500 er dyrt for en jakke, kommer helt an på hvor mye man tjener. Siden mange tydeligvis kjøper jakken, er den ikke for dyr. Vi bor i et land med høye kostnader, men også tilsvarende høye inntekter. En slik jakke vil i tillegg holde i mange år, og da blir det ikke så dyrt pr år. Jeg har hatt min goretexjakke i snart 10 år. Man kjøper vel ikke en slik jakke bare fordi man ønsker en kul eller populær jakke der og da. De fleste ser vel på det som en investering.

Og at vi generelt sett har det godt her til lands, er vel hevet over enhver tvil. Det har allikevel ikke så mye med kostnadsnivået i et land å gjøre. Det som er problemet er at det har blitt større og større sosiale forskjeller.


#30

Røverdatter sa for siden:

Mener du virkelig dette? Tror du ikke den enorme økningen i salgstall på Bergansjakker har noe med 71¤ Nord og mote å gjøre, men at en hel gjeng med folk plutselig tenkte "Jeg trenger visst en ny utejakke de neste 10 årene. Jeg tar en Bergans".


#31

ElinM sa for siden:

Er man ufornuftig kjøper man vel en ny jakke hvert år på grunn av 71¤ nord, men jeg tror de fleste regner med at en slik jakke skal holde en stund. Det er mulig Bergansjakken er dyrere enn andre tilsvarende jakker, og at prisen er skrudd opp på grunn av 71¤ nord. At salgstallene plutselig har gått veldig opp for denne jakken, har ikke jeg fulgt med i. Siden så mange kjøper den, er den tydeligvis ikke veldig dyr i forhold til hvor mye folk tjener.


#32

Mandarin sa for siden:

:fnise:

Seriøst. Det er vel de færreste som har tenkt å ha denne jakken i ti år. Mulig jeg tar helt feil?


#33

Bluen sa for siden:

Jeg er så lite hip at jeg ikke hadde noen anelse om at Bergans var blitt trendy. :humre: For meg er Bergans synonymt med fjelltelt og skolesekker. Det ville for övrig aldri ramle meg inn å gi 3500 kroner for ei jakke. (Når jeg likevel faktisk har ei jakke i denne prisklassen, skyldes det en spandabel mann som trodde jeg ville bli lettere å få med ut på tur hvis jeg fikk ordentlig utstyr.:rolleyes: )

For övrig må jeg få si at turkis er en tidlös farge.


#34

amo sa for siden:

Jeg kjøpte meg en Bergans til 2700,- i 2003. Kjøpte en helt nøytral og den ser like ny ut enda. Jeg bruker den flere ganger i uken, og ser for meg at jeg kan ha den i 10 år til. Mannen min har to, en hverdags jakke og en som er blitt litt mer slitt med årene. Men han har brukt den til fiske,jakt og skogsturer i mange,mange år.Den siste kjøpte han på en messe og fikk den til 1400,-. Vi kjøpte en 71 gr. nord til eldste jenta i 2004, og hun bruker den også flere ganger i uken.
Så det er flere år siden vi kjøpte jakkene, og flere år til vi trenger å kjøpe nye.
Så summa sumarium tror jeg det var en lur invistering for vår del i hvertfall.


#35

Nenne sa for siden:

Hva med de som har råd, men som er for gjerrige da? Teller de med? ;)

Seriøst, jeg har vondt for å tro at folk virkelig har råd til å bruke sånne summer på et plagg som for mange bare brukes til hverdags og slettes ikke til ekstremforhold. Jeg ser for meg mye hyl og tenners gnidsel bak lukkede dører og foreldre som gir etter fordi "alle andre har" o.s.v. og forsakelser hos foreldrene for å kunne utstyre ungene med et slikt moteplagg.

Jeg tror virkelig ikke det er så mye penger blant folk som alle skal ha det til, jeg tror det er mange som har digre lån de nesten ikke betaler på, som låner opp igjen så fort huset har steget litt i verdi. Jeg kjenner flere sånne.


#36

Bluen sa for siden:

:nemlig: Millet-jakkene som vi grein etter på 80-tallet framstår plutselig som direkte billige. :fnise:


#37

Myggstukket sa for siden:

Jeg har aldri fulgt med 71 grader nord, og har dermed heller ikke følt meg på noen måte påvirket til å kjøpe jakke, pga av denne serien.
Når det gjelder Bergansjakken, så ble den anbefalt på det varmeste (også bokstavelig talt) i sportsbutikken, da jeg skulle kjøpe jakke.
Å bruke 2000 kroner på en slik jakke, gjør jeg gjerne igjen, For kvaliteten og holdbarheten er kjempegod.

De som lar seg "lure" av denne moten, får i hvertfall en jakke, de kan ha lenge.


#38

Frost sa for siden:

Til høsten vil nok mange av dem kjøpe seg en ny jakke, selv om den varer i aldri så mange år.


#39

Milfrid sa for siden:

hehe, jeg klarte aldri å grine meg til en sånn Milet-jakke jeg :hylgrine:


#40

trøtt sa for siden:

Jeg hadde aldri brukt 3500 kr på ei jakke, men jeg kjøpte meg bergansjakke og bukse før jul. Har hatt lyst på det i mange år, men siden jeg har vært student i x antall år så har jeg bare drømt om det. Før jul kom jeg over et tilbud på Bergans, 1000 kr per del. Jeg følte at jeg virkelig slo på stortromma da jeg kjøpte det, men jeg har ikke angra et sekund. Dette er klær jeg kommer til å ha i mange år og det er grunnen til at jeg valgte rødt og svart.

Hva andre bruker pengene sine på bryr jeg meg svært lite om. Fint for de at de vil prioritere å bruke så mye penger på en jakke, jeg bruker pengene på andre ting men det trenger ikke bety at de som kjøper den jakka har mye mer penger enn meg.


#41

Benzo sa for siden:

3500kr er mye penger på en gang, men hvis man kjøper jakken for å ha den i en del år, så er det ikke så dyrt, synes jeg. For meg er godt utstyr halve moroa når det kommer til skikjøring. At plagget er vindtett, vanntett og puster er et must.


#42

Erica sa for siden:

Dette tror jeg du har helt rett i. Jeg har ei jente på snart 12, og vi begynner å merke presset på merkeklær nå. Den og den har det og det merket på klær. Og det verste er at vi er med på det selv, ønsker så gjerne at barna skal ha skikkelige funksjonelle plagg, og dermed kjøper vi dyrere merker som vi vet holder. Dette gjelder for vår del uteklær. Inneklær er vi svært lite "snobbete" med.
Vi har råd til det, men jeg ser jo at alle ikke har det, og egentlig synes jeg det er leit om vi er med på gjøre presset større for de som egentlig ikke har råd. De fleste av oss har kanskje godt av å tenke litt gjennom forbruket vårt.


#43

Karamell sa for siden:

Jeg har to gore-texjakker. Den ene er 15 år, den andre er 10 år gammel. Jeg har faktisk lyst på ny :file:


#44

apan sa for siden:

Jeg har nettopp kjøpt en slik jakke og jeg er ikke flau over det en gang. Riktignok på salg, og da koster den 2500. Jeg har hatt lyst på en skikkelig gore-tex jakke i årevis, og den andre vinterjakka jeg bruker er 7 år gammel. Jeg har knapt nok kjøpt klær siden jeg ble gravid for 3 år siden, og jeg bruker ikke noe penger på sportsutstyr. Jeg driver ikke ekstremsport og kunne sikkert klart meg med en billigere, men vi er mye ute med S og jeg hadde lyst på en jeg følte meg ok i, blant annet ved at den har jentefasong. Min er forøvrig turkis og blå, dog uten det heftige mønsteret som vel er 71 grader nord opplegget, og jeg opplever den som relativt tidløs. 10 år - nei kanskje ikke, men sikkert som lekejakke med barna - 5 år - ja, det tror jeg helt sikkert.

Jeg er enig i at man ikke bør klage over dårlig råd hvis man kjøper slike jakker, men man trenger ikke være millionær for å kjøpe en akkurat. Det blir jo en prioritering som alt annet; noen kjøper masse andre klær, noen kjøper merkeklær til barna, noen røyker, noen bruker mye penger på ferie osv.


#45

Pastill sa for siden:

Bergansjakkene er jo laget for ekstreme forhold og har mange detaljer.
Det finnes lignende jakker som fungerer like bra for oss dødelige. Feks Helly Hansen (som jeg er veldig fan av).


#46

Mandarin sa for siden:

Ikke jeg heller . Skal love jeg gråt mine sure tårer. :knegg:


#47

Anne sa for siden:

1.Jeg syns ikke Bergans er fine
2. Tror neppe noen bruker den i 10 år som en investering
3. De er for dyre
4. Det er ikke mote lenger, de som kjøper de nå for fashion sin del, er for sen :knegg:

Jeg kjøper heller billigere jakker og bytter dem ut oftere. Med unntak av regnjakken min fra IJ kjøpt denne uke. :D


#48

Pastill sa for siden:

Helly Hansen kommer en en rutete allværsjakke nå. :reklame:
Litt sånn "burberryaktig". :jupp:


#49

gullet sa for siden:

Jeg fikk Monclerjakke, den ene henger i kjelleren fremdeles. Kjøpt i 1979/80 :sparke:

Den Bergansjakken er kjempefin, men den er altfor dyr og "alle" har den.
Det er ikke gøy (lenger).


#50

Elin sa for siden:

Helt enig med deg! Den teorien holder ikke i 2007. Hvem kjøper en Bergans-jakke til 3500,- og bruker den i 10 år? INGEN tør jeg påstå. Den er jo totalt umoderne om kort tid, og i utgangspunktet er vel ikke Bergans akkurat kjent for å ha så veldig moderne og fancy snitt. Nei, her tror jeg at det dreier seg om mye og riktig markedsføring gitt....

Jeg ville forøvrig aldri i verden kjøpt en slik jakke til den prisen, men værsågod til den som vil.


#51

Elin sa for siden:

Bilde?:)


#52

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg hadde aldri betalt så mye for en allværsjakke.
Fikser ikke å gå i slike "turklær" uansett.


#53

konemor sa for siden:

Hadde aldri kjøpt til full pris nei. Var i Bergen nettopp og der var det utrolig mange som hadde slik jakke. Kanskje fordi de kan bruke den 360 dager i året(regn,regn og regn):knegg:


#54

Angelique sa for siden:

:dulte: jeg har min Moncler jakke og vest fra samme tidsrom fremdeles jeg også
Kjøpt hos Burre i Tønsberg

For å være ærlig syntes ikke jeg 3500,- for en skikkelig allværsjakke er så himla dyrt.
Vi/jeg kjøper glatt en utedress til minsten til 1400,- som kanskje varer en sesong. Sammenlignet med det og om man kjøpper en klassisk jakke i en ordinær farge, så er det ikke ille
Om jeg hadde hatt en slik jakke i 10 år vet jeg ikke, men ihvertfall 5-6 år
Jeg er ferdig utvokst og sliter ikke på klærne på samme måte som barna her i huset gjør


#55

tinkadott sa for siden:

spetakkelrandi: jeg har ikke lest hele tråden, men de (bergans) er til 30 % på intersport (?) ssom ligger i det bygget nedom xhibition (?), håper du skjønner hvor jeg mener? Mener husfliden, en bank og en annen sportsbutikk er i samme bygg og.


#56

Mandarin sa for siden:

Jeg er forsåvidt enig med deg. Men da må det være i en klassisk farge og tidløs. De med edderkopp-nett (eller hva det er? ) på seg og rare farger tror jeg ikke holder seg.


#57

Angelique sa for siden:

Helt enig

Syntes jeg ser meg selv, 42 år gamle dama i en slik jakke :fnise:


#58

Zip sa for siden:

Nei er det kun de 71 grader nord bergans jakkene det er snakk om er jeg enig, men bergans har MYE mer enn det da og mange klassiske jakker. Min forrige Norrøna jakke hadde jeg i 11 år og denne skal jeg nok hvertfall ha i 5-6 år men mest sannsynlig lenger. Og nei da synes jeg absolutt ikke det er dyrt. Men kommer jo selvsagt ann på bruken, vi er mye på fjellet (bor omtrent på fjellet) og går på ski og står på ski. Men er det kun til by bruk så blir det jo litt annerledes...!
I tillegg er det jo snakk om prioritering!

Her er min jakke


#59

Anne sa for siden:

det er veldig mange som bruker de :)

Jeg investerte i dyr regnjakke selv denne uke, Ilse Jacobsen til 1600 kr, mest fordi jeg liker modellen, ikke står det logo på den heller, så jeg føler ikke at jeg reklamerer særlig for IJ og det er jo bra.
Den ligner på den forrige jeg hadde, den har jeg faktisk hatt i tyve år, en rød fra HH. :D
Den kostet ca 200 kr den gangen. Det må sies å ha vært en god investering :D


#60

Milfrid sa for siden:

Det tror jeg du har helt rett i. Jeg kjøpte selv en jakke til 3990, enda dyrere enn de jakkene det okkes over i tråden her, men da valgte jeg en jakke i rødt og med klassisk snitt. Så den tror jeg holder seg i mange år. Kikket på noen lekre i hvitt og turkis. De var et par tusen billigere, men hadde sikkert vært fullstendig UT allerede neste år. Og hvite jakker i fjellet, feks på blåbærttur.... Tror ikke det, nei!


#61

apan sa for siden:

Min er altså blå og turkis og brun og jeg er så frisk at jeg tror den holder seg i noen år :knegg: . Men så er jeg ikke veldig oppdatert heller da :vetikke: . Jeg er imidlertid enig i at de med edderkoppnett kanskje blir litt utdatert raskt. Jeg har jo fremdeles brukt min Helly Hansen kjøpt i 1993 jevnlig. Den har altså holdt i 14 år så ja :dåne: .


#62

annemede sa for siden:

Hva slags Helly Hansen jakker er det dere har da? Jeg liker godt snittet og fargene til HH, men de er jo ikke vanntette. :argh: Jeg har hatt to regn/allværsjakker de siste 10 årene, og den billigste var faktisk mest vanntett. Kanskje de ikke er så galne som jeg trodde i utgangspunktet.


#63

apan sa for siden:

Nei, jeg hadde en sånn HH regnjakke fra 1993 som ikke var ordentlig vanntett. Jeg har ikke brukt den så mye de siste årene da, men innimellom. Nå skal jeg heller kjøpe meg et godt gammeldags regnsett i sånt materiale som barna har tror jeg.


#64

Pastill sa for siden:

Alle mine har vært det. :jupp: Har fire stykker.
Det må være Hellytech.

De krever jo litt vedlikehold da. Litt impregnering i ny og ne.
Min siste har i tillegg thinsulate membran, så den er ganske varm.

Det er også forskjellig nivåer på vanntetthet. Min jakke er xp og den holder godt. www.hellyhansen.com/S07/index.php?menu=10&id=435&contentid=435

Også har jeg lyst på denne..


#65

Bluen sa for siden:

Jeg kan love deg at du ikke ville ha likt snittet på min HH regnjakke fra 1989. :humre: Det var den eneste jakka jeg fikk på meg som höygravid - og det var str S.


#66

Callisto sa for siden:

Jeg er en av de som går rundt i Bergens gater med Bergans jakke og det er jeg jammen glad for i dette fine været vi har her..... :rolleyes:

Min kostet 2800,- tror jeg. Fikk den til jul av mannen ;)

Kommer til å ha den i flere år både til hverdags og på fjellet!


#67

Nessie sa for siden:

Jeg har også Bergans, men min var på tilbud ;)
Nedsatt fra 2400 til 1200. Og da er det greit. Men jeg har ikke økonomi eller samvittighet til å kjøpe en jakke til 3500 kr nei.. :niks:

Men jeg liker Bergans. Nå har jeg ei skibukse som ikke puster, og det er ganske pyton å gå med når man går ofte på ski. Så jeg har lyst på ei Bergansbukse også. Vi får se til neste år.

Jeg er ganske sikker på at jeg vil ha min Bergansjakke i flere år enn jeg har med en god del andre klær.. for de blir jeg lei av, og de går liksom litt av moten. Så da legger jeg ikke så mye penger i det heller.

Det er forresten mye råere for meg at noen bruker 5000 kr på ei veske, enn 3500 på en jakke :sjokk:


#68

Mor til 4 sa for siden:

Dyreste jakka jeg noen gang har kjøpt er vel 1200 kroner for en adidas jakke, mannen har som regel kjøpt seg jakker til 5-600 kroner på salg, men før jul så kjøpte han seg ei skinnjakke med for til 6000 kroner, ei som jobber på sentret der han jobber har sydd den. holdt på å få bakoversveis over at han brukte mye penger på noe til seg selv, men det var han vel undt.


#69

Nynne sa for siden:

Vet om et sted de skal selge Bergansjakken på salg til kr.999,- :hemmelig: :D


#70

Nessie sa for siden:

:eek:


#71

Nynne sa for siden:

:humre:

Så nå at det bare gjelder hvit/orange for damer, men blå/brun for herrer. Jeg hadde egentlig lyst på den blå/brune. Lurer på om de har xs i herrestr.? ;)

Skulle gjerne hatt med meg en sånn jakke til Trysil i påsken. :cool:


#72

007 sa for siden:

Jeg har en kjip grønn en, kjøpt på salg til 1500 kr. Ønsker meg derimot en ny svart, den koster 3500,- Regner med at jeg da har jakke i årevis, og at den er verd pengene. I tillegg har jeg det godt, og har litt å rutte med. Og så er fra landet.:knegg:


#73

007 sa for siden:

Hvor?


#74

Nessie sa for siden:

Ja, hvor? :hyper:


#75

Nynne sa for siden:

Hvis jeg reklamerer for det her inne så blir det vel utsolgt før jeg kommer meg dit? :p

OK, da.. Sportshuset/Grensen i Oslo! Sto i Aftenposten på Fredag. Men det sto at salget startet torsdag. Det sto ikke dato så jeg lurer litt på om det var torsdagen som var eller om det er nå til torsdag. Hvis det var torsdagen som var, kom jo annonsen ut en dag for sent!?


#76

007 sa for siden:

Ja, det hjelper jo en stakkars bergenser.:sur: Det er her vi trenger Bergans på salg!


#77

Nynne sa for siden:

Dere kan jo søke om asyl til Oslo? :p


#78

007 sa for siden:

Eller i Spania? Eller England? :hyper:


#79

Nynne sa for siden:

Ja i Liverpool! ;)
Mannen her i huset er Liverpool-fan, den eneste i vennegjengen. Han sperret opp øynene nå da han tittet over skulderen min og fikk sett avataren din! Skulle hilse å si at den sto det respekt av! :D


#80

007 sa for siden:

Jeg vet.:stolt:

Hils din fornuftige intelligente mann.;)


#81

Mikkeline sa for siden:

Signerer den!

Med den høsten og "vinteren" vi har hatt så hjelper det nesten ikke med gode jakker heller. Jeg har imprignert jakken min ekstremt mange ganger i denne perioden (Berghaus, ikke Bergans da ;) ) Vi burde helt klart hatt rabattert yttertøy i denne byen. Og kanskje gratis paraplyer fra fødselen og livet ut...


#82

Nynne sa for siden:

Hi hi ja det skal jeg gjøre! :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.