Jeg tenkte å servere laksebiter med diverse tilbehør til middag i morgen. Har noe salma i frysen som må spises. Jeg setter fram lime, sesamfrø, soyasaus, wasabi, ingefær o.l. på bordet, men så er det det at jeg har en mann som ikke spiser fisk. (Ja, jeg vet! :roll: ) Han prøver, altså, han brekker seg bare av konsistensen. Han pleier å være flink til å skjule dette for ungene og han forsyner seg lite og mer av tilbehøret. Men jeg synes ikke at han kan sitte der og spise bare wasabi, liksom.
Hva kan jeg ha ved siden av? Ris? Lurte på å lage en slags salat/ salsa av mango, koriander, chili og rødløk også.
Jeg syns begge forslagene hørtes bra ut. Det er ofte man får en bolle ris ved siden av sashimien på restaurant, og en salat er alltid godt, syns jeg. Liker har crabsticks og scampi da? Så kan du ha det også.
:knegg: Jeg lar ikke være å lage fisk av den grunn, altså. han får pent spise det eller la være. Og han klager aldri, men han får ikke så mye ned, nei.
Granateple og gressløk er et godt tilbehør til sashimi. Ellers går det an å lage makiruller med annet fyll enn rå fisk, som for eksempel crabsticks (selvom ikke det er favoritten min), agurk, mango osv.
Sashimi er smaskens! :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.