Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alle smoothie-frelste

#1

Dixie Diner sa for siden:

Gå på Rema og hent det nye Bendit-magasinet (gratis, står ofte ved fruktdisken), det er en stor smoothie-spesial denne gangen. MASSE deilige oppskrifter og informasjon om kjente og litt mer "fremmede" frukter. Jeg fikk definitivt vann i kjeften av flere av de smoothie-oppskriftene!


#2

Sitron sa for siden:

Bah, Rema er langt unna.


#3

safran sa for siden:

Jeg prøver og prøver å like smoothie. Men jeg klarer det ikke. For surt. Eller for ekkel konsistens.

Men barna liker det, da.


#4

Sitron sa for siden:

Det er jo ikke det spor surt med jordbær og sånt i. Og liker du is, sorbet? Da er det bare å kjøre på med masse frossen frukt og youghurt.


#5

safran sa for siden:

Det er sånn spykonsistens. Og når det lukter like surt som spy, da da fikser jeg det ikke. Jeg spiser heller ingrediensene hver for seg, og tygger sjæl.

Sorry for at jeg ødelegger tråden deres. :knegg:


#6

Nabojenta sa for siden:

Så morsomt at denne tråden kom nå. Jeg satt meg nemlig akkurat ned her, med en banan, vaniljeyoughurt og appelsinjuice-smoothie. Deilig!
Gleder meg til sommeren, og de norske jordbærene kommer!


#7

Dixie Diner sa for siden:

Safran: har du prøvd med banan i? Evt. frossen banan? Da blir det jo søtt og kremete. Selv takler jeg ikke for søt smoothie, jeg må ha den litt syrlig.


#8

safran sa for siden:

Banan gjør den søtere, men samtidig øker den spykonsistensen. :knegg: Det er bare å gi opp, jeg har prøvd omtrent alle varianter.


#9

Dixie Diner sa for siden:

"Spykonsistens". :knegg:


#10

DM sa for siden:

:mistet lysten på smoothie:


#11

Go\jenta sa for siden:

Noen som kan anbefale en god smoothie-maskin?:)


#12

Muskat sa for siden:

Jeg bruker bare stavmikseren, jeg syns det fungerer best. Jeg har også en smoothiemaskin med tut på, og den fungerer ikke i det hele tatt syns jeg. Jeg liker smoothiene tykke, men fruktkjøttet setter seg fast i tuten så ingenting kommer ut. Vel det er bare å ta av og helle ut øverst da. Men så er det rengjøringen, det er et herk å komme til inn under alle pakninger og greier for å få den ren. Så jeg holder meg til min kjære stavmikser, det er bare å kutte opp frukt, mikse litt, skylle mikser under springen - ferdig!


#13

Dixie Diner sa for siden:

Ja jeg takler ikke de blenderne med krane på. Jeg har en blender uten krane, det er best. Jeg har prøvd med stavmikser men får det ikke skikkelig til. Jeg synes det blir helt feil konsistens, iallfall når det dreier seg om frossen frukt. Mulig jeg bare ikke er vandt med å bruke den til slikt, bruker den mest til guacamole og lignende.


#14

Fluke sa for siden:

Takk for tipset Iset.

Jeg pleier å lage av det jeg har i hus, men det kan jo være greit å se litt på oppskrifter også. Jeg pleier forresten å kjøre den så lenge at den blir helt flytende, for jeg takler ikke "knudder" i drikken min (jeg har fruktkjøttangst når det kommer til drikking -seriøst).


#15

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, da hadde du ikke taklet mine smoothies, som ofte inneholder diverse nøtter, kli og frø. :knegg:


#16

Fluke sa for siden:

Det har du helt rett i. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.