Jeg har bakt ørten blåbæryoghurtmuffins, og planen var å pynte dem med kremostglasur. Men nå oppdaget jeg at smøret var gått ut på dato, og det smakte helt pyton. Jeg er litt usikker på om jeg kan erstatte meierismøret med Soft soya melk-og eggefri margarin, som er det eneste andre "smøret" jeg har i hus. Eller lage kremostglasur uten smør, bare med ost og melis, evt. litt vaniljesukker eller presset sitron? Har bare en pakke med ost, så det blir kanskje litt lite. Eller er det best å droppe hele kremostgreia og gå for enkel melisglasur?
Jeg lagde kremostglasur i alle år med vanlig margarin før vi innførte smør her i huset, og jeg kan ikke tenke meg annet enn at du kan bruke margarinen du har. Man skal jo ikke ha så mye av det i glasuren uansett.
Pia; jeg har litt over 1 pakke med melis, så det går kanskje an å eksprimentere litt.
C3PO; er rart hvordan smaken forandrer seg. :humre: Jeg brukte aldri annet enn melange margarin når jeg bakte før, uansett hva det var.
Takk for svar, jeg får bare prøve litt. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.