Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tino Seghal på kunstnernes hus - noen som har vært?

#1

Mrs. Longbottom sa for siden:

Det er siste helg nå i helga og jeg lurer veldig på om jeg skal stresse meg ned i morgen eller droppe det, og evnt om det er noe for barn, for det blir i så fall hele familien. Har noen vært der?
Det høres utrolig fascinerende ut, syns jeg:


#2

Olympia sa for siden:

Hvor gamle er barna? Jeg har vært på Seghal utstilling to ganger i Tyskland for en del år tilbake, og det er ikke noe jeg ville hatt med barn på under ungdomsskolealder på. Jeg syntes utstillingen var helt fantastisk, men vet ikke om mindre barn ville oppleve det på samme måten. Mine barn ville nok ikke forstått hva som ble forventet av dem, og blitt forvirret at de var en del av kunsten, og det ville nok blitt en rar opplevelse- tror jeg. Rent praktisk foregikk jo også kommunikasjonen mellom interpretene og besøkende på engelsk, det kan jo skape ekstra forvirring hos barn i tillegg.

Men absolutt noe man burde se hvis man liker "moderne kunst", som folk så fint kaller det, det er en helt spesiell opplevelse, jeg skulle ønske jeg hadde tid til å dra i morgen.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke vært, men har fått beskjed om at jeg MÅ av noen som har det. Det er visst ikke ekkelt på noe som helst vis, bare litt rart og drømmeaktig. Man er bare en og en inne i rommet, så jeg vet ikke om man kan være en familie samtidig.

Noen av fortolkerne er forresten barn.


#4

Mrs. Longbottom sa for siden:

ja, jeg så på bilder at det var barn som var fortolkere. men om det er på engelsk og man må gå alene går det jo ikke for 5-åringen, selv om hun er veldig glad i moderne kunst. æsj, hadde så lyst å se den.


#5

Tallulah sa for siden:

Det kan jo hende man får ha med barn, det vet jeg ikke altså. Dere kan jo dra ned, og om det ikke funker, ta en tur på litteraturhuset i stedet?


#6

Olympia sa for siden:

Jeg vet ikke om man må gå alene, men om jeg hadde hatt med min syvåring på den utstillingen jeg så med han før hadde det blitt veldig mye: "Mamma, hva skjer nå, mamma, hva skal jeg gjøre nå, mamma, hva siiiier de for noe?" og det orker jeg ikke. Barna mine er veldig vante med å gå på museum og se litt av hvert innen moderne kunst, men dette er veldig annerledes enn det meste man har sett før.


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg tror ikke det er noe for henne, egentlig, og vi skal uansett på Astrup Fearnelymuseet, så vi tar det nok med ro isteden for å stresse opp og se det. Men synd, for jeg hadde lyst.


#8

Tallulah sa for siden:

På rasmusklubben? We too.


#9

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jupp, på Rasmus. Går dere der og? Morsomt. Har vi sett hverandre der, tro. :paranoid:


#10

Tallulah sa for siden:

Det har du sikkert da, vi er rimelig fast inventar.


#11

Mrs. Longbottom sa for siden:

Vi har vært de siste 6-7 gangene, iallefall. Snupsen elsker det, er så bra opplegg. Du får si hei om du ser en mistenkelig vimsete familie med en rødhåret 5-åring og en baby i meitai ;-)


#12

Tallulah sa for siden:

Da skal jeg se etter dere! :) Min lille Hiawata elsker det også. Vi har et flott tyggegummikunstverk i hylla fra sist.


#13

Mrs. Longbottom sa for siden:

Vi og, syns den er så utrolig kul, har lyst å gjøre det igjen med noen barn på besøk, egentlig.


#14

Mrs. Longbottom sa for siden:

og med snaue 3 timers søvn i natt utgår utstillingen for min del i dag og, desverre :( Hodet mitt takler ikke eksistensielle spørsmål, det takler faktisk knapt at noen snakker til meg. Tannfrembrudd er oppskrytt


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.