Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lunsj med dill

#1

Nip sa for siden:

Jeg har brukt litt dill til middag i dag og har igjen masse. Bruker aldri dill... men noen tips til noe lunsj eller noe som jeg kan få brukt masse fersk dill?


#2

Filifjonka sa for siden:

Det er veldig godt til reker. Og i grønne salater.


#3

Turban Smukk sa for siden:

Jeg bruker ofte dill til ovnsbakt laks; drysser over generøse mengder sammen med sitron (saft og skall eller halve skiver), salt, pepper, litt olje og kanskje litt creme fraiche.

Dill er godt over kokte poteter også, eller lag dillpoteter?


#4

Turban Smukk sa for siden:

Ja! Jeg har alltid masse dill til reker.


#5

Filifjonka sa for siden:

Enig i laks og poteter også. :)


#6

Elisabet sa for siden:

Lag hvit fisk som marineres i 3 timer i hvitvin og masse dill før du steker den i ovnen. :nam:


#7

Nip sa for siden:

Takk for tips.

Ingen som er uten fisk eller poteter, kasnskje jeg må innom fiskebutikken igjen da.. :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.