Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er det posten styrer med da?

#1

DM sa for siden:

I går klokken ti var pakken min kommet til Oslo, og da tenkte jeg at jeg fikk den i dag her jeg bor. Men når jeg sporer pakken i dag, så var den ankommet Bergen for omlastning. :sur:

Det kan da umulig være noe kostnadseffektivt å sende pakkene rundt halve landet, og forbi der den skal. Og for ikke å snakke om at det tar lengre tid og er lite kundevennlig. :vil ha pakken NÅ:


#2

Sitron sa for siden:

Bergen er distribusjonssenter for vestlandet. Hvertfall nord for her jeg er. Det er mindre kostnadskrevende å sende alle pakkene som skal f.eks. til Førde til Bergen først. Eller måttet de jo ha sendt biler fra f.eks Oslo, Haugesund osv, ALLE til Førde, for å levere pakken. Istedet sender de alle pakkene til Bergen slik at ALLE Førdepakkene kan sendes med samme bil.

Førde er altså kun et eksempel.


#3

Agent Scully sa for siden:

Hva venter du på? LaRedoute?


#4

Billeba sa for siden:

Å jo - det er HELT SIKKERT kostnadseffektivt :ja: Bare at det er på en sånn finurlig måte som bare de som jobber i Posten skjønner :ja: Det er jeg sikker på, og det er sikkert også forklaringa på at en pakke som skulle fra Sandefjord til Hamar (meg altså :D ) først ble sendt til Kristiansand, så til et sted jeg aldri hadde hørt om - tror det var Tistedalen eller no' før den havnet i Oslo. Men da var det jo helg, og innen det var mandag hadde de nok glemt hvor Hamar var, så da ble pakken sendt i retur til Sandefjord.

Geografi er vanskelig det!


#5

DM sa for siden:

Ja, det gjør jeg også, men denne pakken er fra H&M. :)

Sukk.


#6

Agent Scully sa for siden:

Jepp. Det er tungt å gå slik å vente. :dakars:
Men det er jo lille-julaften når de kommer da :jupp:


#7

cilen sa for siden:

Ikke noe bere med de som jobber der.. Svogeren min kjører lastebil, og må hver morgen møte i Tønsberg, for så kjøre tilbake til Skien for å laste opp og begynne runden sin...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.