Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe konsertbilletter på finn.no

#1

Fløyel sa for siden:

Er det trygt? Jeg er så veldig skeptisk til å kjøpe secondhand billetter,
men for å få de jeg skal ha, ser det ut til å være den eneste løsningen.


#2

Embriksmamma sa for siden:

Datteren vår og hennes venninne kjøpte konsertbiletter på finn.no for ett års tid siden, det gikk iallfall helt fint. :)


#3

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har kjøpt billetter til Øya, Norwegian Wood og andre konserter på svartebørs. Jeg misliker sterkt at svartebørshaiene kjøper opp alle billettene i løpet av de første ti minuttene etter de er lagt ut, men må man på konsert, så får man svelge den kamelen.


#4

Fløyel sa for siden:

Rihanna billettene ble revet bort på 9 minutter :( Jeg tenkte dette var en finfin bursdagsgave til Frøkna.. men jeg er jo livredd for at vi står utenfor Spektrum med fake-billetter og ikke slipper inn..


#5

Bomull sa for siden:

Jeg har både kjøpt og solgt uten problem via finn.no. Men vær på vakt; de som skal ha det dobbelte og mer av prisen oppgitt i annonsen f.eks, de holder du deg unna.


#6

Skilpadda sa for siden:

En kamerat som kjøpte VIP-billetter til ski-VM på Finn ble svindlet. Selv har jeg på den annen side kjøpt svartebørsbilletter til Tom Waits-konsert på et nederlandsk anonymt webforum, og det gikk helt fint. Jeg vil vel anta at det alltid er en viss risiko for å svindles, men at det oftest går greit?


#7

Tallulah sa for siden:

Jeg ville ikke kjøpt utskriftsbilletter som kan være kopiert opp.


#8

Carpe Diem sa for siden:

Jeg hadde ikke våget å kjøpe billetter på Finn.no...synes det er så mange uærlige selgere ...
Men det har hendt jeg selv har lagt billetter jeg ikke skal bruke ut for salg :knegg:

Hvis du skal kjøpe er det lurt å kjøpe av dem som ikke skal ha "det hvite ut av øya for billettene" , det ville i hvertfall jeg tatt som et dårlig tegn.


#9

Thorset sa for siden:

Jeg har kjøpt billetter på FINN.NO tre ganger. Har fungert veldig bra :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.