Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Disse See Kai Run skoene

#1

MiaPia sa for siden:

Er det noen som har prøvd de? Er de gode?
Lurer på å kjøpe slike til minsta, men vil gjerne høre fra noen som har prøvd de!


#2

Rug sa for siden:

Jeg kan bare svare på litt av spørsmålet ditt, for jeg har bare kjøpt dem og ikke prøvd dem.

For det første er de virkelig nydelige. De er også lette, og de ser solide ut. Men de er store i størrelsen, det er derfor jeg ikke har prøvd dem. Det ser faktisk ut til at poden ikke får brukt dem i sommer i det hele tatt (men det skal sies at jeg ikke har stor erfaring med hvor mye barneføtter vokser i løpet av noen sommermåneder.)

Poden har altså fått sandalversjonen, som er brede og dermed luftige selv om det er skinn. Jeg elsker dem, så jeg håper de faller i smak hos brukeren også. ;)


#3

ElinM sa for siden:

Jeg kjøpte to par til Lillseøster i fjor vår. De er store i størrelsen, og veldig brede. (Nå står det at de har justert litt på størrelsen i årets kolleksjon.) Lillesøster fikk ikke brukt dem i det hele tatt i fjor sommer, hun brukte dem litt i fjor høst. Jeg må se litt nærmere på dem, kanskje passer de fortsatt nå til våren.

Skoene er veldig fine, lette, myke og deilige. Jeg liker dem veldig godt og kan anbefale dem.


#4

Sitron sa for siden:

Jeg syns de ser små ut i størrelsen. Hvertfall om man går ut fra de cm de oppgir. Ibens fot er 14,6 cm, noe som tilsvarer str 8, eller 2,5 år. Eller 25 på den danske siden. Mens hun nå bruker 23/24 i sko.


#5

ElinM sa for siden:

Jeg vet du sier du syns de ser små ut. Her er mine tall: Jeg målte Lillesøsters fot til å være 11.5 cm på senvinteren i fjor. Jeg kjøpte str 5, eller tilsvarende str 21 på den danske siden. Lillesøster brukte ellers skostr 20/21 i fjor sommer. SeeKaiRun skoene var så store at foten svømte i skoen. Den ramlet rett av. Nå derimot tror jeg at de passer fint, men jeg kan måle nærmere dersom noen ønsker det. LIllesøster er akkurat 2 år nå, men liten av vekst. Str 5 står oppgitt til å være 12-18 måneder. Men husk altså på at størrelsen på dem er litt endret siden jeg kjøpte i fjor.


#6

Sitron sa for siden:

Størrelsene er endret til å bli mer korrekte da, eller?


#7

ElinM sa for siden:

Ja, jeg forstår det slik at størrelsene er litt mindre nå. For eksempel, den gamle størrelse 5 tilsvarer 13.3 cm, mens den nye tilsvarer 13.1 cm. Fra str 6 og oppover er skoene gjort litt smalere. (Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke ble gjort smalere for de mindre størrelsene også!) Dette står beskrevet på sidene til den nettbutikken hvor jeg handlet i fjor, men sikkert på SeeKaiRun sine nettsider også.


#8

My sa for siden:

Jeg har et par liggende som jeg har bestilt til jenta mi. Hun har ikke begynt å bruke dem enda, for de er for store (det er sommersko også da). Men de er utrolig nydelige! De er veldig brede ja, trykker ikke sammen foten eller tærne, utrolig lette og skinnet ser ut til å være av nydelig kvalitet. Gleder meg til hun kan begynne å bruke dem!


#9

MiaPia sa for siden:

Tusen takk for hjelpa, da ser det ut for at det blir rosa See Kai Run sko på snuppsia.
Hun bruker str 19 nå så kanskje 20 til sommeren....


#10

Tallulah sa for siden:

Det er synd de ikke lages i større størrelser, jeg vil at lille B skal få vifte med tærne selv om han er over 2 år og bruker 26/27 i sko. Jeg tror jeg må sende dem en mail.


#11

Hyacinth sa for siden:

Og jeg vil gjerne høre hva de svarer! ;)


#12

Tallulah sa for siden:

At til tross for at dette er et av de spørsmålene de får oftest er det ingen planer om å lage dem i større størrelser med det første. :skuffet:


#13

Hyacinth sa for siden:

Uffda.. Synd!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.