Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glitters parmesankylling

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal lage denne til et tapasbord, men hvordan skal jeg greie å holde den varm? Eller kan den servers lun? Kald? :undrer: Lages på forhånd? Den blir vel litt vassen da?


#2

Filifjonka sa for siden:

Den kan lages på forhånd og det er ekstra godt å putte den i ovnen litt før servering. Ellers så går den faktisk fint å spise kald også. Vassen blir den ikke. :)


#3

Tallulah sa for siden:

Kan godt servere den kald, men jeg syns den blir litt vassen av å oppbevare den i kjøleskap. Det retter du med å ta den bittelitt under grillen før den settes på bordet. Jeg skjærer den gjerne i skiver før jeg serverer den også, om den serveres kald eller pre-made.


#4

Filifjonka sa for siden:

Ja, jeg pleier å lage den i små biter til sånne tilfeller. En filet kanskje delt i fem.


#5

Hyacinth sa for siden:

Små biter eller dele hele fileter i skiver? Hva er best? Jeg pleier å steke den i ildfast form, men det blir mye væske. Kanskje det er bedre å steke den på rist? Blir det mer crispy da? Eller på bakepapir?


#6

Filifjonka sa for siden:

Hvis du steker mindre biter blir det mer skorpe i forhold til kjøtt. Jeg syns det er godt. Har ikke prøvd med rist, men det kan godt hende at det blir et sprøere resultat.


#7

Hyacinth sa for siden:

Takk. Jeg lurer på om jeg skal prøve med rist. Og deretter la dem ligge på kjøkkenpapir til jeg skal ta dem med, så varme dem litt under grill og legge på fat med litt bladpersille på, det må vel bli bra?

Hvor lenge steker du såpass små biter?


#8

Katta sa for siden:

Jeg bruker å steke ca halve kyllingfileter, jeg synes det er godt med større krydderflate. Jeg steker på rist med dryppanne under, så blir det ikke så mye kliss.

Ellers fungerer de bra kalde også, kjempegode å skjære i skiver og ha sammen med godt brød og salat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.