Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med villsvinet?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg skal servere villsvinstek på søndag, har noen en god oppskrift? Hvordan er smaken sammenliknet med vanlig svinestek?


#2

Interference sa for siden:

Sterkere smak enn svin, men ikke helt ulikt.
Det er i alle fall knallgodt når det er smurt inn med en blanding av honning, sterk grov sennep, salt, pepper og litt allehånde og langtidsstekt i stekepose.


#3

Turban Smukk sa for siden:

Jeg synes det smaker omtrent som vanlig svin, kanskje bittelitt kraftigere. Og så er det vel litt magrere? Jeg har bare fått det servert ute, så jeg har ingen oppskrift, dessverre.



#5

Tallulah sa for siden:

Godt forslag Mauser. Om jeg heter Obelix og har fanget det selv. Dette kom fra frysedisken til Maximat på Nordbysenteret, har trått sine barneklover i Australia og kom ferdig i en pent surret stek. Men jeg skal innrømme at det var fascinasjonen over gallerfestene i Asterix som fikk meg til å kjøpe den.

Høvdingen er ganske sikkert enig med deg, og viser jeg ham bildet setter han nok i gang med å grave en grillpit i bakgården. Han har en virkelig seriøs grillbok fra texas hvor så godt som alle oppskriftene involverer et helt dyr og en nedgravd grillpit på 1x2 meter.


#6

Tallulah sa for siden:

Nå er steken stekt, - og kastet. Kjøttet var megaseigt og trevlete og ikke noe godt i det hele tatt.


#7

Kirsebær sa for siden:

Å, nei... Så kjedelig. :mumle:

Jeg har hatt villsvinsteik en gang, og den ble kjempegod. Men jeg gjorde ikke noe hokuspokus med den, så det har sikkert bare med hvor heldig /uheldig man er med kjøttkvaliteten å gjøre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.