Ja, har jo flere bakespørsmål.
Jeg tenkte å lage blåbærpai idag, altså steke den ferdig og sette i kjøleskapet og deretter varme den litt i ovnen imorgen ettermiddag når vi skal ha bursdagsselskap. Går det fint eller blir den tørr eller noe? Bør den lages samme dag?
Jeg ville heller ha laget den i dag og satt den i kjøleskapet ustekt, og så stekt den i morgen før den skal serveres, dersom du rekker det. Det har jeg gjort og det funker fin-fint.
Paien blir ikke tørr om du varmer den opp neste dag, men det blir litt dvaskere, synes jeg.
Den er god, da lager jeg idag uten å steke, setter den i kjøleskapet med frosne blåbær og rømmekrem med hakkede nøtter. kremfyllet tåler vel en natt og halv dag i kjøleskapet? Ellers rekker jeg nok å lage det imorgen også, men deigen vil jeg helst ha unnagjort i dag.
Jeg har bare laget med blåbær og vaniljesaus, og det går i alle fall helt fint. Jeg har aldri prøvd med rømmekrem, men sånn umiddelbart vil jeg tro at det går fint.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.