Jeg har lyst til å lage pavlova til i morgen, men jeg er fri for Majzenna maismel. Kan jeg bruke Majzenna jevning som erstatning tror dere:confused:?
Og hvs jeg lager den nå, kan den stå inni stekeovnen til i morgen ettermiddag? Må den da være tildekket inni der?
Før har jeg brukt den så fort den ble kald så det har liksom ikke vært en problemstilling å vente så lenge:rolleyes:.
Jeg kan desverre ikke svare på det første spørsmålet ditt.
Til det andre, jeg lot den stå i ovnen over natta uten å dekke den til og den ble skikkelig seig. Altfor seig. Mener jeg leste et sted at den bør pakkes inn i bakepapir.
Aha, så da pakker jeg den inn i bakepapir når den er kald og putter den i ovnen igjen:). Tusen takk!
Hmm...så man trenger ikke Majzenna altså? Men lurer uansett på hva forskjellen på jevningen og maisstivelsen er egentlig er hvis noen vet:).