Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær til jente - 7-10 år?

#1

Selma sa for siden:

Hvor handler dere klær til jenter i alderen 7 år og oppover?

Eldstejenta er snart 8 år og jeg synes at det ofte er litt vanskelig å finne klær til henne. Mye blir for "voksent"/tøft for hennes smak. Mye av klærne fra str 128 og oppover er veldig "fjortis"-preget synes jeg.

Shoppingtips ønskes!


#2

maribo sa for siden:

Exit er vel en av favorittene her. Og Lindex.
Finner minst på den lokale Kappahl her.

Men det er vel en del variasjoner på hva som finnes i de forskjellige kjedebutikkene, så det de har her uti dalen trenger de ikke ha på de samme kjedebutikkene i Trheim.



#4

safran sa for siden:

Vi handler mye på Exit og Bennetton. Sistnevnte er litt dumme i fasongen på bukser, så det blir mest topper og gensre og slikt der.


#5

Canisa sa for siden:

Litt her og litt der ...
Noe fint finner man de fleste steder synes jeg, men mye "bar-mage-topper" og hoftebukser også ...


#6

Bokormen sa for siden:

Min lange fireåring bruker nå 116, og kan også bruke noen gensere i str. 122. Jeg ønsker slettes ikke å kle henne som en voksen ved skolestart allerede. :( Ja til barneklær til barn.


#7

Alfa sa for siden:

Eg synes H&M er bra. Der har dei tydeleg skilnad på jente- og damekle m.o.a. når det gjeld snitt og utringing. Årets mote for jenter er då ganske så uskuldig. Eg likar piratbukse og kjole mykje betre enn hotpants og Lolita-topp :nemlig:


#8

Selma sa for siden:

Er det Exit-butikk i dalen din? Vi kjører jo forbi når vi drar på hytta. Vi pleier alltid å stoppe for å handle mat, så da kunne jeg sjekket Exit-utvalget samtidig:jupp: Exit-butikken på Trondheim Torg har så lite klær i str 8-10 år synes jeg (de har mest i de små størrelsene)


#9

maribo sa for siden:

Det er Exit i første etasje på Oti-senteret, rett ved Ica'n og Notabene :)


#10

Selma sa for siden:

Da skal jeg prøve å komme meg innom på lørdag :nikker: Takk for hjelpen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.