Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, trenger middagsoppskrift!

#1

emm sa for siden:

I morgen skal jeg lage middag til fem barn under fem år og to voksne. For at min venninne og jeg skal kose oss mest mulig (les skravle:knegg: ) vil jeg lage noe ungene klarer å spise selv uten alt for mye hjelp og klin. Hva lager jeg?

Det kan gjerne forhåndsforbredes, og trenger ikke være alt for enkelt. Cluet er at selve måltidet går knirkefritt og er barnevennlig;)


#2

amo sa for siden:

Pizza, lasagne, pizzahorn?


#3

Blåbær sa for siden:

Lasagne hadde jeg tenkt å foreslå.


#4

Mikkeline sa for siden:

Pizzasnurrer eller minipizzaer. Kan lages dagen før og bare varmes mens dere skravler ;)


#5

amylin sa for siden:

Hva med pølser i sånn larveform? Altså deig som ungene bretter rundt pølsene, legges etter hverandre slik at de blir sånn lang larve på stekeplate. Stekes i ovnen til deigen er ferdig. Enkelt og greit. Kanskje ikke det sunneste, men om du tar kyllingpølser og lager en deig med speltmel, så blir det jo ikke så hakkande gæli. :blunke:


#6

turi sa for siden:

kyllihgwraps?
salat med kjøttpølser og makaroni i forskjellige former? Og da kan en virkelig bruker alt, salat, mais, avokado,løk, paprika,tomat agurk, gulrøtter, egg, oliven... Om det lages i forskjellige boller så en kan ta det en liker selv pleier det å være veldig populært!!

Hadde det til en barnebursdag til eldste, og da de skjønte at de kunne ta det de ville så spiste de alt tomt!!

varme baguetter/hvitlølsbaguetter er også godt v siden av!!


#7

emm sa for siden:

Sløv som jeg er, tusen takk jenter! Det ble lasagne, salat og rundstykker. Alt slo godt an, men jeg kommer til å spare de andre tipsene til senere. Veldig greit med mat som er lett for barna og fenger oss voksne i tillegg:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.