Jadda, jeg skal på kurs i ytlandet, og den ene kvelden skal vi "ha med 1-2 sanger". Jeg vet foreløpig ikke om det er sanger vi 5 norske skal synge, eller om hele bøttebaletten fra ulike land skal prøve å synge sammen, eller om det holder at vi bare spiller på cd.
Et helt fenalår gjør seg bra i sånne settinger, er min erfaring fra "International nights".
Og akevitt, selvfølgelig.
Selv om vi ett år ble slått ned i støvlene av de forbaskede grekerne som hadde smuglet med seg en hel geit, som de rigget opp et bål og helstekte og greier. :mumle:
Jeg klarte å lure polakker til å tro at Rosenborgsangen var Norges nasjonalsang! De syntes den var så flott, og enkel og synge med på; "Å hei og hei og hei og håå..." Litt polsk vodka innabords da...:o
Vedr. sanger kommer det litt an på settingen da...
Du kan jo alltids slå til med "Eg heiter Håvard Hedde" :D
Mange norske artister som har mye bra da! Kommer i farten på sånn type; Øystein Sunde, Gitarkameratene, Sissel Kyrkjebø, Åge Aleksandersen, Bjørn Eidsvåg, Unni Wilhelmsen, Marius Müller, Vamp...
Av norsk mat har en bl.a; Grandiosa og fiskeboller + de som er nevnt før...
Sitter og hører på endel Sunde-sanger akkurat nå, faktisk. :humre: Hest er best, og jeg komemr ikke på nettet er mine favoritter, men de egner seg kanskje ikke helt. :humre:
Grandiosa og fiskeboller, ja. Det skulle tatt seg ut. :knegg:
:haha:
Men Mari Boine gir jo anledning til å fortelle om samer og deres stilling i Norge før og nå.
Jeg pleide å synge Håvard Hedde da jeg bodde i utlandet i tenårene, men dette var jo før internettet. Jeg kunne finne på å spilt "Fairytale" av Alexander Rybak.
Mer informasjon. Det er til allsang. Læreren har et særdeles dårlig forslag, men jeg føler ikke at jeg topper han så veldig med å komme med "jeg gikk en tur på stien". :humre:
Per Spelmann pleier å slå veldig an, den er enkel samtidig som den høres veldig... Folklorete ut...... :jupp:
Har hatt endel utvekslingsstudenter som syns Vestlandslefse er virkelig fabelaktige greier. Den kan du jo ta med tørr og smøre der borte eller ta med frossen...... Litt fenalår og brunost så har du et helt måltid.