Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Wii eller PS?

#1

Hyacinth sa for siden:

Dere kommer sikkert til å spørre: Hva skal du bruke den til? Jeg vet ikke. Jeg kan ingenting om sånne ting. Vi er en familie på fire. Jeg kan nada, faren liker sånt, men vi har til dags dato ikke eid en sånn dings. Gutt 7 år, blir lett hekta på alt som involverer en skjerm, jente 10 år, lett å distrahere og sliter med konsentrasjonen men vil nok kanskje like det hun også.


#2

Sola sa for siden:

Vi har en gammel playstation 2, og en Wii. Playstation blir ikke brukt lenger. Det er bare Wii det går i hjemme hos oss. Jentene mine er snart 9 og 10 år.


#3

Maggie74 sa for siden:

Vi har hatt begge deler, og liker PS3 best, for den kan brukes til så mye mer. F.eks. bruker vi den til å se nedlastede serier via vuze på pc'n.


#4

Hyacinth sa for siden:

Du snakker gresk. :knegg:


#5

Maggie74 sa for siden:

neida.. jeg snakker norsk, bare du som ikke forstår! ;)

Jeg bruker tvtorrents.com til å laste ned serier til pcn. Til det bruker jeg et program som heter Vuze (google it!). Inne i Vuze flytter jeg filene fra et sted til et annet, slik at jeg får tilgang via PS3. Så går jeg inn på PS3 og starter serien der og ser det på tv'n. Kjempelurt!

hvis man ikke kan bruke eller ønsker å bruke slike smarte funksjoner er det jo hipp som happ hva man kjøper.

Forøvrig takler PS3 blueray-filmer.


#6

AprilRyan sa for siden:

Hvis den bare skal brukes til spill ville jeg kjøpt Wii. Vi har Playstation og ofte når jeg ser et spill som hadde vært kjekt for hele familien så er det et Wii-spill. Hvis du vil ha en maskin som kan brukes til mediesenter, spilling og blueray-spiller velger du Playstation.


#7

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Jeg tror kanskje Wii er det som høres ut som kan passe best til ungene våre. Hva koster dette spetakkelet forresten?


#8

Maggie74 sa for siden:

Ser ut til at du får WII for 1500 kr.

Tror dere voksne vil ha MYE igjen for en PS3 også...


#9

Hyacinth sa for siden:

Kan være du har rett. Vi er svært lite oppdatert på sånt. Har mini-tv og ser sjelden filmer og serier. Jeg må kanskje sjekke ut det.


#10

Maggie74 sa for siden:

Sjekk på kelkoo.no for priser. Der kan du se hvor det er rimeligst. Sjekk også på finn. Der kan du få noen greie dealer! :D



#12

Guttemammis sa for siden:

Vi har PS3 og Wii.
Synes Wii har best tilbud for små og store, men PS har mest for store.
Vi bruker nesten ikke PS3(mannen var litt hekta de første ukene), men Wii'en brukes ofte.


#13

Dixie Diner sa for siden:

Vi gjør også noe lignende, bare at vi bruker XBOX360-en, og har en kabel direkte fra pcen og ned til boksen i hjemmekino-stua der vi bare kan skru på xboxen og se alt det nedlastede gjennom den. Trenger ikke Vuze eller noe, vi får direkte kontakt med pcen gjennom xboxen. Kult og uunnværlig!

Men vi har Wii også, og det er vel den konsollen jeg ville anbefalt mest til spill, den er kjempekjekk for hele familien. Spesielt Super Mario med 4-playere. :hyper:

Jeg skal forresten ha PS3 også, tror jeg. Mest pga. Little big planet, som kun fås til den konsollen. :mumle:


#14

gajamor sa for siden:

Lille skatt må få noe som hun kan bruke til å trene armen. Hvilke sånne "vifte i lufta"-konsoller er best for små unger? Jeg syns både PS3 og Wii-dingsene så store ut og vanskelige å holde for små hender?


#15

Martis sa for siden:

Min 08 modell spiller Thomas spillet på Wii, det er et peke/vifte med kontrollen spill. :jupp:


#16

Flubby sa for siden:

For å utvikle finmotorikk med spillkonsoll kan jeg anbefale tegnebrettet til Wii, samt familiespillet Pictionary :jupp:


#17

Honda sa for siden:

Vi har begge delere, turbo har wii på rommet sitt. og det er ps3 som blir mest bruk. Eller periodevis. har han besøk får han spille på rommet sitt om de skal spille. Men han har alle de artige spillene til ps3.med at vi hadde den først.
Den nye moven te ps3 er MYE bedre en "moven" til wii.
Snoopy på snart 4 like moven til ps3 best. hun holder best i den med at den er mere formet som en "mikrofon" enn wiien som er 4kantig og avlang og ofte må man ha en i hver hand og korigere. det er jo fint for å lærer seg å korigere hender men til en 4 åring som nettopp har funnet intr. for å spille så sverger hun til ps3

Singstar til ps3 er mye ertiger en synge tingen til wii . Og nå med danse ting til ps3 så har man undeholdning som det jomer etter om man har besøk en lørdagskveld. Ædru som ikke ædru :knegg:

Vi har som sagt ps3`en i tv stua, bruker den til å se filmer på(har ikke dvd spiller nede) og se serier,som en mediabox. genialt at man bare instalerer et program på pc/mac og så er det tråløst til ps3´en.


#18

mrc sa for siden:

Hva med Xbox 360 med Kinect i stedet for både PS3 og Wii....

For prissammenligningens del bør man også legge sammen prisene på kontrollerne man trenger, minnekort til Wii osv.

Her har Wii Sports og Wii Sports Resort vært utrolig populært, samt en del andre spill. Mario er pop for tiden.... Det virker som det er mer "for de litt mindre til Wii". Det finnes også mye "svindel" til Wii (og DS også for så vidt) der kjente barneleker/barne-tv-konsepter lager spill som er så dårlige at det er lagt et minimum i utvikling og bare for å trekke penger ut av folk, uten at de skal få noe spillbart igjen for det. Undersøkt erfaringer før man kjøper spill til 500kr!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.