Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varigheten på programmet til Cirkus Merano

#1

Odelia sa for siden:

Hvor lenge varer forestillingen til Cirkus Merano? Jeg får ikke opp nettsiden hvor programmet står, men ser at den starter kl.18 - hvilket er tidspunktet vi vanligvis begynner med kveldsmaten til barna - så dersom forestillingen varer i 3 timer blir det jo vel seint for 2-åringene mine. Er forestillingen i det hele tatt egnet for 2-åringer?


#2

Stompa sa for siden:

Så dyrt som sirkus er hadde jeg ikke orket å gå med 2-åringer. Vent til de er større hvis du vil ta dem.


#3

Veronal sa for siden:

Det står "to timers kvalitetsunderholdning" under presseinfo.


#4

Odelia sa for siden:

Takk for svar! :blomst:


#5

Niobe sa for siden:

Vi var på sirkus med en treåring, og måtte gå halvveis i forestillingen. Det var mye og intens lyd.


#6

Tjorven sa for siden:

Den forrige barnehagen til ungene dro på barnehageforestillingen. Snuppa var med da hun var 1,5 år og syntes det var helt fantastisk da elefanten bæsja. :knegg:


#7

Neket sa for siden:

Min yngste var litt over året første gang på sirkus. Det var vel en helgeforestilling, så det var kanskje på dagtid, men hun elsket det, og satt helt stille og så på. Og på den tiden satt ikke hun særlig mye stille. Jeg tror hun fikk gratis inngang siden hun var så liten, men husker ikke helt.


#8

Veritas sa for siden:

Anbefales ikke. Vi var med to treåringer og så forestillingen for ca. 3 år siden. Altfor lang forestilling, og lite moro. Klovnene var kjedelige og ungene hadde ikke en fin opplevelse. I pausen skulle vi gå ut og se på elefantene, og det kostet ekstra penger.

Vi bestemte oss der og da, aldri mer Merano. Ungene var enige.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.