Så ser jeg for meg at det blir endel turer på fjellet med bålkos og greier. Hvilken lavkarbomat kan jeg ta med til meg selv istedenfor pølser/brød? Er det noen som har noen gode tips?
Kan jeg mikse "kjøttpølser" med kjøttdeig, egg og noe krydder? Hva kan jeg bruke som pølsebrød? Er det noe annet godt som er lurt å ha med seg?
Nå er ikke jeg helt inne i lavkarbo, men jeg er god på bål. :knegg:
Det er mye som kan deles opp og pakkes inn i folie før du drar for å legges i glørne på bålet. Her er et eksempel fra Turistforeningens sider om Mat på tur:
Marinerte kyllingbiter er også godt og tilbehør som er lavkarbo vet sikkert du bedre enn meg.
Jeg har cøliaki og hadde alltid med isberg salat som "pølsebrød". Jeg liker fortsatt et sprøttisbergflak som brød rundt pølse :) veldig godt sammen med søt chili saus (oppskrift finnes på lavkarbo.no)
Det finnes pølser med veldig lavt innhold av karbohydrater, men de jeg har kjøpt koster ca. 45 kroner for 4 pølser, altså dyre. De selges på Meny mener jeg.