Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barnehagefotografering med Fame

#1

Niobe sa for siden:

Andre som har hatt barnehagefotografering med Fame?

Har dere vært fornøyde med bildene? Vi fikk akkurat se våre, og jeg er mildt sagt forundret. Jeg har aldri, aldri, sett så dårlige bilder av poden, og jeg har noe sånn som 15000 bilder av ham her på iMacen. Han er helt ugjenkjennelig, og det er veldig tydelig at han hverken er avslappet eller komfortabel.

Jeg ser på FB at andre barnehageforeldre kommenterer at de er skuffet over bildene. Har vi vært uheldige, eller er Fame dårlige på dette?


#2

Tjorven sa for siden:

Barnehagen vår brukte tidligere Fame. Bildene ble fine, men gruppebildet var at de satt sammen et og ett personbilde slik at de lå på rekke. De hadde en lei tendens til å glemme et barn eller to. I år og i fjor brukte de en annen fotograf, og det ble veldig bra bilder.


#3

Niobe sa for siden:

Gruppebildet var et vanlig, oppstilt gruppebilde. Ikke noe å utsette på det, men det var rimelig gjennomsnittlig på alle vis.


#4

polarjenta sa for siden:

Nå har jeg vært med på barnehagefotografering noen år, og det året vi brukte en vanlig fotograf er det året med mest elendige bilder. Det er innimellom litt bobbob med sånne såkalte barnehagefotografer, men stort sett har de fleste vært fornøyde.


#5

Anda sa for siden:

Jeg har bare erfaring med Fame og skolebilder. De var så dårlige at de måtte opp på skolen og ta nye; de nye har jeg enda ikke sett.


#6

teamor sa for siden:

De brukes fast i vår bhg, og vi har aldri vært fornøyd og dermed ikke kjøpt noen av bildene. Spesielt gruppebildene er katastrofalt dårlige, og prisene er sinnsvake.


#7

Isa sa for siden:

Her brukte de også Fame i barnehagen. Jeg vet at noen veldig fornøyde med bildene, jeg var veldig misfornøyd. Alle bildene var tatt på skakke, ingen av bildene hadde med hele hodet - i tillegg hadde de redigert bort noen sår i ansiktet på lillesøsten, uten å spørre først.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vet ikke hvilken fotograf de skal bruke i minsten sin barnehage i år (de har ikke hatt fotografering før, barnehagen er bare 1 år gammel), men jeg tror ikke det er Fame. Det som stresser meg litt er at de visst ikke skal ta gruppebilde? Bildene skulle være "nyeste kuleste sort", helt spesielle, jeg husker ikke helt hvordan de skulle se ut nå men jeg har aldri sett noe lignende i hvert fall. Og ikke noe gruppebilde ... Jeg er skeptisk, men vi får nå se.


#9

Chablis sa for siden:

Jeg var utrolig misfornøyd da Fame tok bilder i barnehagen poden gikk i.
Jeg har heller aldri sett så dårlige bilder av han noen gang, å alle andre fotografer har sagt han er så fotogen å lett å ta bilder av.
Vet det var andre som var misfornøyde å.


#10

Anne C sa for siden:

Bhg til minsten brukte Fame i høst. Og vi har aldri vært så fornøyde med barnehagebilder før. Har til og med fått det ene på lerret.


#11

IOA sa for siden:

Fame tok elendige bilder i vår barnehage i forfjor. De har ikke blitt brukt videre. Flere barn fikk bilder med avkappet hode - enkeltbilder altså. Det var nemlig så veldig populært, fikk jeg opplyst da jeg ringte og klagde. :rolleyes: Bildene av Snuppa var ikke fine, ute av fokus og plasseringen av henne i bildet var helt på tur. Barnehagebildene var temaet i garderoben i flere uker etterpå. Så nei, vi var ikke fornøyde.


#12

Niobe sa for siden:

Flere med dårlig erfaring, altså.

På det ene bildet står poden med armene i kors foran seg. Det er en stilling som er helt unaturlig for ham, så han må ha blitt bedt om å stå slik. Det ser mildt sagt idiotisk ut, for gutten ser ikke ut som han skjønner hva han er med på.

Og vi får også vanligvis høre at gutten er veldig fotogen. :himle:


#13

Isa sa for siden:

Samme posering her også. Det ser veldig unaturlig ut.


#14

Senna sa for siden:

Fame tok for første gang barnehagebilder her i høst, og de var jeg veldig fornøyd med.


#15

indie sa for siden:

Vi var veldig fornøyd med Fame sine barnehagebilder, både portrettene og gruppebildet.


#16

Mirasol sa for siden:

Ikke fornøyd og jeg har nå tipset barnehagen om Fovea, som vi tidligere har vært fornøyd med i en annen barnehage. Jeg har snakket med en fotograf ang Fame, og det hun sa er at de har kastet seg inn i barnehagemarkedet de siste årene og har en vei å gå, men at de har vært offensive ovenfor barnehagene og gjør det veldig enkelt for de ansatte, så det er nok det de har vunnet mye på. De er gode på studiofotografering da, men det er en helt annen setting.


#17

Isolde sa for siden:

Fantastisk dårlige er de. Aldri sett så dårlig gruppebilde som vi hadde i fjor.


#18

Martis sa for siden:

Jeg var fornøyd med Fame på storebror, lillebror var tydelig utilpass og sjenert og hadde ingen kjemi med fotografen. Vi hadde Fovea året før og det var virkelig kjedelige bilder, mer natur enn barnet, liksom. Men det er jo smak og behag også, for i vår barnehage så vare det mange som var misfornøyd med Fame, så i år er det Fovea igjen.


#19

Guttemammis sa for siden:

Vært fornøyd begge gangene!


#20

hildeje sa for siden:

Vi har også bare bra erfaring med fame, men jeg tror jeg ville hørt om omfoto hvis jeg ikke var fornøyd.
Håper det ordner seg


#21

Isbjørn sa for siden:

Vi hadde Fame i vår bhg og veldig mange var misfornøyd. Barna så oppstilte og stive ut, siden fotografen ikke hadde noe særlig barnetekke. Portrettbildene var rare. Bildene var tatt slik at barna kom inn på skrå, selv om de satt eller stod rett. Det ble for mye skrå-vinkel, rett og slett. Gruppebildet ser katastrofalt ut. Ingen ser på samme plass og alle ser forskrekket/skeptisk/nesten-på-gråten/lei ut. Jaja.

Og prisen, ja den var stiv.


#22

Katta sa for siden:

:knegg: Den eneste famefotografen jeg har vært borti var nesten på nivået i barnetekke at hun kalte toåringen "det der". Elendig mao. Jeg tror ikke vi har hatt fame på barnehagefoto. Eller vent. Det var de som hadde det året jeg sendte tilbake rubb og rake tror jeg.


#23

SpetakkelRandi sa for siden:

jeg var kjempe fornøyd med famebarnehagebildene av min gutt fra i høst. :rørt:


#24

Jeanett sa for siden:

Vår barnehage hadde også Fame, gruppebilde ble kjempe fint men enkelt bildene ble ubrukelige.


#25

Mei sa for siden:

Vi hadde Famefotografering i den forrige barnehagen, og jeg opplevde det samme som hovedinnlegger. Storebror, som er den tryggeste, blideste mest tillitsfulle gutten man kan tenke seg, så redd og oppstilt og stiv og ubekvem ut på alle bilder. Det ble tatt nye bilder med en annen fotograf.


#26

Enhjørning sa for siden:

Jepp, "vår" barnehage har etter tilbakemeldinger fra foreldre besluttet å bytte ut Fame fra og med neste fotografering, nettopp fordi man ikke var fornøyd med bildene.


#27

Nefertiti sa for siden:

Barnehagen vår brukte Fame i høst og bildene var håpløse. Gruppebildene på de ulike avdelingene var alle like elendige; dårlig lys, trangt og skjevt oppstilt, halve hoder på barn, få smilende barn etc. I tillegg kom bildene i et merkelig format. Trist at de tjener penger på så dårlig jobb, men gruppebilde vil man jo gjerne ha som minne, uansett hvor dårlig kvaliteten er.

Portrettbildene jeg har sett var også veldig dårlige, barna var helt kunstig oppstilt og jeg vet at fotografen hadde null barnetekke. Barnehagen var nok uheldig med fotografen, men samtidig sier det jo litt hvis Fame sender uerfarne og ukyndige fotografer ut på oppdrag. Vi ville ikke ønsket de som barnehagefotograf igjen.

Fame sine studiobilder er flotte derimot, men settingen er en helt annen.


#28

Tangina sa for siden:

Vår barnehage brukte fame i høst, og jeg er også misfornøyd. Poden ser utilpass og anstrengt ut, og vi kjøpte ikke bilder. Gruppebildet er også mye dårligere enn tidligere år - feil lys og rar oppstilling. Takke meg til den gamle tradisjonelle fotografen.


#29

Pesten sa for siden:

Her har bhg desverre brukt FAME de siste 2 årene.
Gruppebildene var dårlige. Tatt utendørs men alle ungene har solen i øynene og halvparten ser til siden.
Portrettbildet var heller ikke fint. Og mange som var misfornøyd ja.


#30

gajamor sa for siden:

Vi kjøpte ingen bilder fra FAME. Med jevne mellomrom sender de ut ny spam, dvs "supertilbud". Jeg blir like overrasket over hvor dårlige bildene er hver gang jeg klikker meg inn og ser på dem. Flatt og kjedelig lys, dårlig komponering osv.

Yndlingsfotografen min har dessverre pensjonert seg nå, jeg er glad for at han fikk tatt ihvertfall ett sett med barnehagebilder av ungene før han ga seg. Én mann, en utslitt kosekanin, et kamera på stativ og en ekstern blitz. Og fantastiske bilder. Litt tradisjonelle, kanskje, men veldig gode.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.