Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg skal ha nytt kompaktkamera. Men hva?

#1

Honda sa for siden:

Skal kjøpe et nytt kamera i bursdagsgave til meg selv:P Men hvilket kamera? har et canon 350D og et Canon PowerShot E1(som er et søppelkamera det gamle poweshot kamera som jeg fikk i 2004 var MYE bedre...)
Så er litt sær men vil ha et Bra kompaktkamera som man kan ta med over alt. Skal vi noe spes så tar jeg med speilrefleksen.. Så..HVA skal man kjøpe?

Nei jeg gidder ikke å dra med meg speilrefleksen en hvor jeg drar, eks i bursdager.
Og ungene liker å ta bilder så da er det bedre med et kompakt kamera i tillegg til speilrefleksen.
:fnis:


#2

Isolde sa for siden:

Jeg er altid fornøyd med ixus. men har kjøpt meg en Powershoot D10 på jobb nå. Det er vanntett ned til 10m og gir veldig gode bilder. Tror jeg må ha meg et sånt. Gøy å ta bilder under vann, og ikke være redd for at det blir ødelagt når barna låner det.


#3

Honda sa for siden:

Takk for tips men har undervannskareahus til e1. Brukt 2 ganger :fnis:

Har bare en fotobutikk her plus expert og Elkjøp,men elkjøp har jo nesten aldri strøm på de.Så får jo aldri prøvd noen:sukk:


#4

Isolde sa for siden:

Ville gått for en normal ixus i den prisklassen du kan gå opp i (ligger vel mellom 1000kr og 2000kr) Du blir nok ikke missfornøyd.


#5

Honda sa for siden:

Ok.Skal sjekke de ut:) Takk for tips:)


#6

Lommelun sa for siden:

Jeg har Powershot S90 og har hatt mye forskjellig...
Jeg er ganske fornøyd med s90'en men frua er ikke like happy...

Panasonic har et kamera som heter noe slikt som Lumix TZ540 eller noe i den duren...
Pris rundt 3 lapper og har fått veldig mye skryt av en kompis som kan litt mer om foto enn meg samt at selger hos fotovideo.no mente dette var et glimrende kamera og anbefalte dette foran Powershot'en som jeg kjøpte...



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.