Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage mat i aluminiumsformer

#1

Mams sa for siden:

Jeg tenkte jeg skulle lage endel lasagne og ha i fryseren.
Kan jeg fint lage det i aluminiumsformer og så legge det i fryseren når det har blitt kaldt?
Ble plutselig litt usikker.


#2

Mjau sa for siden:

Svigermos lager sausen og kjøttet, legger det lag på lag med pastaplater, og slenger det i fryseren uten osten på toppen.

Det er ikke aluminiumsformer da, men det skal jo gå helt greit tenker jeg.

Når hun tar dem opp, går de rett i ovnen en times tid, og så slenger hun ost på toppen og steker den til den smelter.


#3

Veronal sa for siden:

Det går helt fint. Vi lager mange slike formretter helt frem til siste trinn, dvs vi steker ikke før frysing. Lasagne og fiskegrateng.


#4

Mams sa for siden:

Ahh, så jeg bare lager det, avkjøler det og tar formene i fryseren uten å steke.
Da er det bare sette i gang etterpå da jo.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.