Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farge på skoene...

#1

Acsa sa for siden:

Etter to svangerskap har jeg gått opp en skostørrelse (en halv hver gang). Og vi har ikke så mye penger for tiden. Resultatet er at jeg har svært få sko som passer! Jeg får ikke kjøpt meg billige sko heller, pga. bred lest, høy vrist osv.

Hvor viktig er det at fargen på skoene tas igjen i resten av antrekket? Hvis jeg f.eks skal ha et langt grønt skjørt med en grønn åpen skjorte til, bør toppen inni skjorta være svart hvis de eneste skoene som passer til er svarte? Eller kan toppen være f.eks brun? (Jeg skal ha et stort grønt og brunt smykke i halsen, og da hadde brun topp egentlig passet bedre. Og hvilken farge på strømpene, bruntone eller svarte?


#2

Acsa sa for siden:

Å kom igjen! 27 har tittet på innlegget, noen må da ha en mening om dette?


#3

TBM sa for siden:

Svarte sko går vel til det meste? Siden skjørtet er langt kan jeg ikke tenke meg at de vises noe særlig heller.

Ville forsøkt grønt/brunt i klær med svarte sko til!


#4

Pastill sa for siden:

Det jeg syntes er viktigst er at feks sko og veske går i samme farge og at du ikke mikser for mange farger av gangen.

Ang antrekket over så syntes jeg ikke helt at svarte sko og brun topp er så fint, men velger du feks en hvit topp så syntes i allefall jeg det er bedre.
Måtte da såfall hatt svarte strømper også.

Jeg ville aldri hatt på brunt og svart samtidig da dette ikke passer så bra sammen syntes jeg. :jupp:


#5

Bluen sa for siden:

Hvis jeg skulle hatt svarte sko til et slikt antrekk, ville jeg nok også valgt svarte strömper. :nikker: Svart er diskret og kan brukes til det meste, synes jeg.


#6

Sitron sa for siden:

Mine føtter har også vokst. :sympatiserer:


#7

MokkMokk sa for siden:

Noens føtter kan også krympe en størrelse etter to svangerskap. :erfart:

Når det gjelder det du spør om Acsa, så tror jeg brune sko ville passet best til antrekket ditt, sammen med en brun eller hvit topp. Og brune strømper. :nikker:


#8

Mei sa for siden:

Jeg mener at har man svarte sko, så bør tilbehøret også være svart. Ikke brunt, men til nød andre farger. Har man brune sko er tilbehøret brunt - eller andre farger. Helst jordfarger til brunt, og mer kalde farger til svart.


#9

Tussa sa for siden:

Eg syns ikkje noko om å blande svart og brunt, så eg hadde heller droppa smykket og tatt svart topp, svarte strømper og svarte sko.


#10

Tallulah sa for siden:

Sko og veske i samme farge er big no no. ;) Skoene eller veska kan ta opp noe fra et skjerf eller smykke.
Jeg syns du fint kan ha svarte sko til det antrekket, men ville prøvd å ta opp litt av fargen i noe annet, som f. eks. svarte strømper. Men har du en svart topp ville jeg nok valgt den.


#11

Pastill sa for siden:

Ikke enig :niks:

Så lenge begge feks er i skinn, så syntes jeg det er MYE finere med brunt og brunt, enn svart og brunt feks. Kunne aldri brukt de to fargene sammen.


#12

Observatøren sa for siden:

Jeg har sett, lest og tenkt, men har ikke noe ordentlig svar.

Skjønt, jeg synes brune sokker passer best til brune sko (dersom de er synlige), men at det ikke er nødvendig med svart topp for å matche svarte sko.

Dette hjalp vel ikke i det hele tatt.


#13

TBM sa for siden:

Du ville ha flere svar - men hjalp det deg noe mer? Tror du har fått anbefalt de fleste sammensetningene du kan få til med: 1 grønt skjørt, 1 grønn skjorte, 1 brun tipp, 1 svart topp, 1 brunt smykke, 1 par svarte sko...



#15

Tallulah sa for siden:

Jeg er heller ikke så fan av svart og brunt sammen, men i dette tilfelle syns jeg det er greit, med svarte strømper. Skulle jeg hente opp en farge ville jeg ikke gjort det i veska. That's soo ten years ago! ;)


#16

Pastill sa for siden:

Poenget mitt var bare at jeg ikke syntes det er noe fasit. Er bedre at NOE passer sammen, enn ikke noe :himle:


#17

Tallulah sa for siden:

Ikke bli så fornærmet nå da. :dulte: Vi er enige om at noe skal passe sammen, men ikke enige om detaljene. Jeg ville ikke hatt sort veske til sorte sko, så lenge det var de eneste sorte.
Jeg kunne hatt sorte sko til en brunt og grønt antrekk, så lenge jeg f. eks. hadde sorte strømper, eller et sort og brun/grønt-stripete skjerf. Eller et smykke med noe sort i.

Og nå har jeg skrevet sort så mange ganger at det ser helt teit ut.


#18

Acsa sa for siden:

Takk for alle innspill, nå er jeg grunnleggende forvirret. :D Konklusjonen bør vel bli å droppe det kjempekule smykket mitt, og ha svart topp, svarte strømper og svarte sko, grønt skjørt og grønn skjorte. Erstatte smykket med et nøytralt (f.eks et litt røft sølvsmykke) eller et som tar igjen grønt eller svart.


#19

Fluke sa for siden:

Jeg hadde ikke tenkt over det engang. :enkel: Selvfølgelig går svarte sko til hva som helst.


#20

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg er enig med glitterchick her. Å ha svarte sko og så en svart veske vil se skrekkelig... konstruert ut. Jeg skjønte det som at de svarte skoene var udiskutable. Hent heller igjen det svarte i noe annet, som strømper. Eller masse svart/mørk sminke rundt øynene :goth-fan: :hehey:

Ellers er jeg tilbøyelig til å være enig med Fluke. Gi beng, og bruk de du føler er enklest tilgjengelige.


#21

Pia sa for siden:

:nemlig: Prøver å lære dette til mamma som ellers er veldig flink til å kle seg. Ser ut som det ble hardt inprentet på 90(?)tallet, men begynner å gi seg nå.

Jeg hadde nok også gått for svart topp til dette antrekket. Om du vil satse på det kule smykket kan jeg trøste med at det er lov å blande brunt og svart i vår. Det samme med gull og sølv. :blæ:

Off topic: Har føttene dine vokst en str altså? Det er det rareste...


#22

TBM sa for siden:

Det har nok skjedd med flere det. :(

Eller som mannen min sier så direkte: Du har jo lagt på deg litt ellers siden den gang du fikk storesøster, så det er vel ikke så rart at føttene også blir litt større. Det er av sine egne man skal ha det...


#23

Trulte sa for siden:

Men de må ikke være helt lik i farge. Altfor mye match og altfor mye fem år tilbake:p


#24

Enhjørning sa for siden:

:humre:
Ser av denne diskusjonen at jeg er håpløst ute og fullstendig uten stil.
Men det har i grunnen vennene mine konstatert for lenge siden...


#25

Huldra sa for siden:

Jeg også.. Jeg trodde nemlig man burde ha samme farge på sko og veske jeg da.. hihi..

Trinny og susanna! :roper: Jeg vil bli nyyyyyyyy!


#26

Enhjørning sa for siden:

Jah!
Trinny og Susanna ville fått krampe og hjerteinfarkt om de hadde sett garderoben min, forresten. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.