Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Kan gryterett varmes opp igjen etter to dager i kjøleskap?

#1

Lilith sa for siden:

Hadde gryterett i går, og har MASSE igjen. Vurderer å ha det inni baguetter eller wraps og varme det opp som middag i morgen. Kan det stå seg så lenge? Den er ikke i lufttett boks, står bare i en boks i kjøleskapet.


#2

Filifjonka sa for siden:

Det går helt fint.


#3

Acino sa for siden:

D går veldig fint, ja.


#4

Lilith sa for siden:

Takk, da går jeg for en annen middag i dag og gryterett i baguetter i morgen som rask middag før barnas trening :)


#5

C3PO sa for siden:

Jeg har som regel at mat opptil 3 dager etter steketid kan spises. Hvis jeg vil ha det på dag 4 eller 5, så fryser jeg det først.


#6

Røverdatter sa for siden:

Jeg ville varmet det veldig godt opp.


#7

Interference sa for siden:

Ingen problem, bare sørg for at maten blir varmet opp til over 60 grader før du serverer.


#8

DollyDuck sa for siden:

Jeg varmer også opp igjen mat på dag 2 og 3. Lenger enn det har jeg det ikke i kjøleskap, da fryses det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.