Lilith sa for siden:
Hadde gryterett i går, og har MASSE igjen. Vurderer å ha det inni baguetter eller wraps og varme det opp som middag i morgen. Kan det stå seg så lenge? Den er ikke i lufttett boks, står bare i en boks i kjøleskapet.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Lilith sa for siden:
Hadde gryterett i går, og har MASSE igjen. Vurderer å ha det inni baguetter eller wraps og varme det opp som middag i morgen. Kan det stå seg så lenge? Den er ikke i lufttett boks, står bare i en boks i kjøleskapet.
Filifjonka sa for siden:
Det går helt fint.
Acino sa for siden:
D går veldig fint, ja.
Lilith sa for siden:
Takk, da går jeg for en annen middag i dag og gryterett i baguetter i morgen som rask middag før barnas trening :)
C3PO sa for siden:
Jeg har som regel at mat opptil 3 dager etter steketid kan spises. Hvis jeg vil ha det på dag 4 eller 5, så fryser jeg det først.
Røverdatter sa for siden:
Jeg ville varmet det veldig godt opp.
Interference sa for siden:
Ingen problem, bare sørg for at maten blir varmet opp til over 60 grader før du serverer.
DollyDuck sa for siden:
Jeg varmer også opp igjen mat på dag 2 og 3. Lenger enn det har jeg det ikke i kjøleskap, da fryses det.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.