Frøy sa for siden:
Jeg er på prosjekt kutte ut Toro og laget i den forbindelse fantastisk Finnbiff til middag, tenkte kansje at andre også vil prøve så her er oppskriften.
Finnbiff:
150g Bacon
400g Reinskav
3 sjalottløk
ønsket mengde champignon
3-4 knuste einerber
2 dl vann
1 liten boks med fløte
3ss rømme
2ss tyttebærsyltetøy
litt jevning av f.eks potetmel
sukkerkulør
salt og pepper.
Brun bacon,reinskav, løk og sopp i en panne. Ha i vann, fløte,rømme og syltetøy. Jevn til ønsket tykkelse og kryddre til ønsket smak er oppnådd.
Potetstappe:
10 poteter
1ss smør
Passe med melk
Salt og pepper
Skrell poteter og kutt i terninger, kok dem møre i vann uten salt.
Slå av kokevannet, tilsett smør og mos potetene, spe med melk til ønsket konsistens og smak til med salt og pepper.
Serveres med gulrøtter, brokkoli og rosenkål og andre grønnsaker man liker, tyttebær syltetøy er også godt til.