Nenne sa for siden:
De siste tre ukenes menyer:
Lørdag: Lasagne
Søndag: Kyllingfilet med karrisaus og ris, gele med vaniljesaus
Mandag: Kokt torsk med poteter og ratatouille (bacon i tilegg til ungene)
Tirsdag: Spagetti med tomatsaus og skinkebiter
Onsdag: Karbonader med poteter og grønnsaker
Torsdag: Skinkehorn
Fredag: Biff med gratinerte poteter, bernaisesaus og grønnsaker
Lørdag: Stifado med poteter
Søndag: Gratinert lakseform med poteter, cookies
Mandag: Kyllingfajitas
Tirsdag: Svinefilet med pasta og tomatsaus
Onsdag: Chili con carne
Torsdag: Kylling og risotto, salat
Fredag: Terteskjell med kalkun m.m.
Lørdag: Stekt ris med erter og skinke
Søndag: "Kinesiske" koteletter med ris og salat, is
Mandag: Kyllingfilet i wok med nudler og grønnsaker
Tirsdag: Laks med poteter og agurksalat
Onsdag: Pitabrød, rødløk, fetaost, tzatziki, agurk, oliven, "gresk" karbonadedeig.
Torsdag: Pølselapskaus
Fredag: Pizza