Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Madonna-kolleksjonen og damer uten hemninger

#1

Storm sa for siden:

I dag var jeg en liten tur på Sandvika Storsenter, siden jeg visste at de har gravidetøy på H&M der, og en del av buksene mine begynner å bli litt .. eh.. knappe i livet.

Jeg kom før senteret åpnet og gikk ganske direkte til H&M. Anta fred og ingen fare, og plukket ut det tøyet jeg ville prøve. Så hører jeg mengder av kaklende damer, og vips er det lang kø til prøverommet. Jeg forter meg å få plass i køen før den ble altfor lang.

Til slutt skjønte jeg hvorfor det var så mange damer der. Madonna-kolleksjonen ja. Damene var helt hysteriske. Hun foran meg hadde 26 (!!!) plagg med seg inn i prøverommet, og klarte ikke å holde alle, det ramlet konstant noe på gulvet. Damer i 40, 50, 60, 70-årene var helt hysteriske. Er det noen som har en hvit skinnjakke i str 36? Ropte en med skingrende stemme. 38? Nei, det blir aaaaaltfor stort for meg. Det var helt ville tilstander og jeg synes det hele var ganske pinlig. Jeg hadde skjønt det om det var 16-17 åringer som skulket skolen, men dette var godt voksne kvinner. De ropte og skrek og var røde i ansiktet. Er det str 40 du har der??

Til slutt kom jeg endelig inn og fikk prøvd klærne mine. Men jeg var der hørte jeg de ansatte rope, stadig vekk. Hvit bluse str 40 ledig. Noen som vil ha en kjole i str 38. Jeg fikk prøvd det jeg skulle, og ville kjøpe alt utenom en bukse. Jeg spurte hun ene ansatte om hun ikke ville høre om noen ville ha mamma-buksen i str 44 som jeg ikke skulle ha. Da hørte jeg humring fra noen i køen som heller ikke skulle ha Madonna-klær.

Jeg må bare dåne litt jeg. :dåne: Hvor er individualismen? Er det SÅ gøy å ha samme skinnjakka som alle venninnene dine har? Liker de klærne for klærnes skyld eller fordi Madonna (som er popstjerne og ikke designer) har tegnet de?


#2

Bluen sa for siden:

:knegg: Herlig! Jeg er jammen glad jeg ikke skulle ut og handle i dag, ja. Dette minner meg om da jeg klarte å forville meg inn på Zara i Bogstadveien på selveste åpningsdagen. :dåne: Nå er jeg så heldig at jeg verken liker Zara eller Madonna-kolleksjonen, så da unngår jeg jo problemet.


#3

Observatøren sa for siden:

Jo takk, tenkte det samme da jeg var innom HM for å kjøpe vanter til Posøren i morges. Tror jeg var den eneste som ikke tittet på plaggene.


#4

Nabojenta sa for siden:

Dette innlegget fortjener stående og rungende applaus! :applaus:


#5

DM sa for siden:

:haha: Så bra MinaX. :D

#6

Agent Scully sa for siden:

He he. Hørtes ut som du valgte feil dag til å handle ... Jeg ser det for meg ...
:knegg:


#7

Muad'Dib sa for siden:

Noen trenger litt ekstra adrenalin i en ellers kjedelig hverdag, vettu. :hehey:

Hvor lang tid tok det å komme til kassen, da ?

Noen Madonna-plagg er pene (på internett iallefall), men jeg er simpelthen for skeptisk til H&M snitt og stoffkvalitet til, at jeg gidder bruke alt for mange hundredelapper på disse klær. Og jeg gidder ihvertfall ikke stresse for å få tak i dem !


#8

Storm sa for siden:

Snittet og stoffkvaliteten tviler jeg på at noen av de hadde tid til å se på. :knegg:

Fikk betalt raskt heldigvis (og godt var det). De var nok langt fra ferdige da jeg var det.


#9

nolo sa for siden:

Knallbra kommentar i kassen, MinaX!:lol:

Jeg begriper ikke hysteriet rundt Madonnakolleksjonen. Virkelig ikke.


#10

Blondie sa for siden:

Da er det jo mye bedre å gjøre som meg, å shoppe fra Madonna-kolleksjonen stille og fredelig på nett. :knegg:


#11

Java sa for siden:

:lol: Du valgte virkelig feil dag å handle! Eller.... opplevelsen ville du jo ikke fått en annen dag. :humre:


#12

*HH* sa for siden:

:lol:


#13

Pia sa for siden:

Ha ha. Så bra. Det er nok at Madonna har designet dem som gjør det ja. Også har det jo blitt hypet opp veldig. Er forøvrig ikke veldig glad i HM samme hvem som har designet.


#14

Claire sa for siden:

:knegg:

Pussig, jeg leste at det ikke hadde vært så stor interesse for Madonna-kolleksjonen. Selv sendte jeg forøvrig mannen for å kjøpe trenchcoaten for meg; fikk melding med "Mission accomplished", så det var nok ikke helt trivielt å ta seg frem i butikken, men kan kom seg nå helskinnet ut. :humre:


#15

Storm sa for siden:

Ja, det kan nok stemme det altså. Alle i køen var skjønt enig om at da det var Stella, var det MYE villere tilstander. Jeg synes det var helt vilt jeg da, som dere skjønner. :knegg: Jeg mener, 26 plagg inn i prøverommet? Den var en lang kø til prøverommet, men jeg tror ikke køen (før butikken åpnet) gikk gjennom hele senteret sånn det visst har gjort tidligere.


#16

Angelique sa for siden:

MinaX : morsom lesing

Mye mer behagelig å shoppe på nett skjønner jeg


#17

Røverdatter sa for siden:

Jeg hadde ikke orket å kjøpe de klærne i butikken tror jeg. Ble stresset nok da hm.com knelte mens jeg la inn bestillingen min. :knegg: Så viktig er det ikke å få tak i de klærne at man nærmest går i krigen for dem.


#18

Honda sa for siden:

måtte jo inn på hm sin side å snike, og er bra mye som er utsolgt alerede.

Folk er jo gale hehe


#19

Pope sa for siden:

:knegg:
En erfaring rikere; aldri dra ut i butikken i slike tilstander.

PS! Det var synd jeg ikke viste at du var der, jeg var nemlig på den andre siden av gaten for storsenteret idag. Da kunne vi ha tatt en kopp kaffe ute i solen. :cool:


#20

LaLuna sa for siden:

Kostelig kommentar, MinaX. :humre:

Jeg dåner litt sammen med deg over hysteriet. :dåne:
Har ikke noe imot å handle klær på H&M, men jeg holder meg milesvis unna når det er sånne designerkolleksjonhysteritendenser.


#21

Mandarin sa for siden:

:fnise:

Festlig!


#22

Candy Darling sa for siden:

:latter: Jøss, det må ha vært litt av en opplevelse. Fy fillern så god de er på markedsføring! :elsker:

Ellers har jeg ikke tenkt tanken på å gå berserk på H&M, selv om jeg ikke hadde vært gravid. Man BLIR jo ikke Madonna, lissom? :blånn:


#23

Nessie sa for siden:

:lol:
Synes jeg ser deg! :blunke:


#24

Storm sa for siden:

Ja, det var synd! Kanskje en annen gang! Det ble litt på impuls i dag. Er sykemeldt pga kvalme, men følte meg ganske ok i morgentimene og tok sjansen på en tur.


#25

Nessie sa for siden:

Nå måtte jeg jo på HM sine sider å se :rødme:
Og de har jo igjen litt der enda da? :D
:skummelt:


#26

Katinka sa for siden:

Hva?!
Gjør man ikke?! :snurt:

:knegg:
Strålende innlegg, MinaX!


#27

Canisa sa for siden:

:rofl:

Ser det for meg, og er lykkelig over å slippe. Jeg blir helt svett bare ved tanken.:klaus:


#28

Miss Norway sa for siden:

Sometimes I run around the H&M in the shopping mall in my underwear trying out the the new collection. Doesn't make me Madonna. Never will. [size=-1][/size]


#29

Miss Norway sa for siden:

Jeg tok det på CCVest og Aker Brygge da - det var veldig fredelig. Og plaggene var fine de!


#30

Claire sa for siden:

Visst er de? De hyper disse kolleksjonene noe vanvittig. Og folk går mann av huse. Ikke bare for de kjendis-kolleksjonene, men for en del andre plagg som ser ut til å komme i små "opplag"; ergo blir veldig ettertraktet.


#31

Candy Darling sa for siden:

Ja, jeg var ikke ironisk eller noe (til en forandring :fnise: ). De er rådyktige. Det er jo helt vanlige klær, så vidt jeg kan se, men altså med dette glamoursuset som funker så bra. Wow.


#32

Claire sa for siden:

:puh:


#33

Jenna sa for siden:

Festlige betraktninger, MinaX. Og ja, det er rart å se på når damer går "mann av huse" for å skaffe seg akkurat de plaggene. Jeg var innom Oslo City nå i ettermiddag og det var fremdeles litt spisse albuer rundt omkring.

Men synes egentlig at det var mange plagg igjen; og godt med forskjellige størrelser. Jeg sto og kikket på noe, men slo hele Madonna-klær shoppingen fra meg. Gikk ut derfra med to treningsbukser og en billig hvit topp i stedet.


#34

Muad'Dib sa for siden:

Nå, men da tuslede jeg inn i H&M Asker kl. 19 ikveld, med minstemann på slep, mens storebror var til karatetrening. Skulle ha barneklær. Det var fint igjen med Madonnaplagg, og jeg kjøpte meg 1 kjole i ro og mag (denne med sort V-hals, stor sort sløyfe og sånn rosa-hvit mønster). Det var akkurat 1 igjen, og den var i min størrelse (supervanlig 40).

Må innrømme at jeg ikke var superimponert over kolleksjonen. Snittet og stoffet var vanlig H&M kvalitet, bare designet som var litt mere original enn vanlig. Hvis min kjole holder i 1 sesong, kan jeg være fornøyd.


#35

Karamell sa for siden:

:dåne:

Var ganske stille der jeg var i dag, men da var kl blitt 14 ;)


#36

Vimsen sa for siden:

Så patetisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.