Jeg skal handle til påskeferie. Og jeg aner ikke hva jeg skal lage. Kan noen hjelpe meg litt? Vi skal på hytte/hotell, og det er rimelig godt utstyrt kjøkken mener jeg å huske. Men ikke mikro, stavmikser, osv. Jeg er usikker på ildsfaste former, men jeg regner med det er noen. Vi blir:
Dag 1: 2 voksne, 2 barn. Noe enkelt.
Dag 2: 1 voksen, 2 barn.
Dag 3-5: 4 eller 5 voksne, 2 barn.
Noen som har noen tips? Helst noe som ikke er så tungt å bære eller pes å lage. Påskelammet tar vi når vi kommer hjem.
Lørdag: Hjemmelaget pizza
Palmesøndag: Sodd med poteter og gulrøtter
Mandag: Pasta med tomtatsaus
Tirsdag: Stekt laks med poteter, agurk og rømme
Onsdag: Kyllingfilet med ris og salat
Skjærtorsdag: Pasta carbonara
Langfredag: Nachos
Påskeaften: Finnbiff med potetstappe
påskedag: tja - da drar vi sikkert hjem fra hytta så middagsplanene er ikke klare. Satser på middag hos svigers :knegg: