Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilpassing av oppskrift på påskekake

#1

C3PO sa for siden:

I ett år har jeg ventet på å lage Nigellas påskekake, men nå begynner jeg å lure på om ikke jeg bør endre oppskriften litt. Fyllet er pisket krem med sjokolade, og hverken jeg eller mannen liker pisket krem, og spiser derfor aldri bløtkake. Jeg ser også at en del folk på nettet sier at kremfyllet gjør kaken litt for søtt.

Har noen forslag til et alternativt fyll? Tror dere at det hadde gått å bytte ut kremen med vaniljekrem, f.eks.?


#2

Hyacinth sa for siden:

Er det noen som har oversatt oppskriften? :lat:

Jeg kunne tenke meg å prøve. Hva er det inni denne?


#3

kamp sa for siden:

Easter Egg Nest Cake

Kakebunn
250g sjokolade i biter
125 g usaltet smør, temperatur
6 egg, 2 hele og 4 skilt hvite/plomme
175 sukker, 75g for eggeplomme blandingen og 100g for eggehvitene
1 ts vaniljeekstrakt (evt essens)

Krem
125 g mørk sjokolade i biter
250g fløte
1 ts vaniljeekstrakt
1 pk små sjokolade egg

Varm ovnen til 180grader. Smør en form på 23 cm.

Smelt 250g sjokolade sammen med smør og avkjøl

Pisk 4 eggehivter stive og forsikring rør inn sukker.

Visp 2 egg og 4 eggeplommser sammen med 75g sukker og vaniljeekstrakt. Vend inn sjokolade blnadingen. Vend så inn eggehvit blandingen.

Stekes i 35-40 minutter i midten av ovnen. Avkjøl kaken i formen.

Fyll:
Smelt sjokoladen, pisk krem og rør inn vaniljeekstrakt og smeltet sjokolade. Smør det rundt kaken og legg påskeeggene på toppen.


#4

Hyacinth sa for siden:

:blomst:

Blir det en slags marengsbunn da?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.