Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Påskekake?

#1

Skilpadda sa for siden:

Er det noen som har forslag til en litt holdbar og veldig god påskekake? Jeg mener ikke nødvendigvis noe som er veldig påskepreget, vil bare gjerne ha tips til en ordentlig god kake som står seg noen dager slik at man kan spise litt av den hver dag i påsken. :vilha:



#3

Skilpadda sa for siden:

"Noe med marsipan og sjokolade" var akkurat det jeg ville høre, Vero. :D Og for en fin webside! :noterer seg å vise denne til Poden:


#4

Retz sa for siden:

Den derre soaked chocolate kaka! Den er sykt god! tørker sikkel bort fra tastaturet


#5

Mrs. Longbottom sa for siden:

hva som helst bortsett fra den. det er den kjipeste kaka jeg har spist på lenge


#6

Elisabet sa for siden:

:sjokk: Da kan du umulig ha fått laget den ordentlig gjennomtrukket og med ekstra glasur? Nå har jeg servert den i så mange store sammenhenger med både voksne og barn og kaka forsvinner bestandig på et blunk og alle skryter. Den type kake er absolutt noe å ha stående i påska og venter besøk underveis også.


#7

Tallulah sa for siden:

Hm, jeg vet ikke om den er veldig holdbar, men vår tradisjonelle påskekake er sjokoladekake med krem, pyntet med hermetiske ferskner. Jeg er ikke så glad i vanlig krem, så jeg lager Southern Livings seven minute-frosting. Den er også kritthvit, slik at man får samme fargeeffekt.

jeg tenkte jeg skulle prøve meg på Hummingbird Cake.


#8

Cuyahoga sa for siden:

Sånn suksesskake får jeg veldig påskeassosiasjoner av. :nikker: Den er lettlaget, den er holdbar, den er gul og den er god. :D


#9

Mrs. Longbottom sa for siden:

Joda. Men jeg syns kaka er alt for søt, jeg kalrer ikke smake andre smaker når det blir så ekstremt søtt. og så liker jeg ikke så godt kakaoglasur, jeg liker bedre med sjokolade. Vet mange liker den kaka. ikke jeg.


#10

veobra sa for siden:

Ostekake. Den er litt syrlig, så da kan den godt spises mange dager på rad uten å få dårlig samvittighet fordi jeg spiser søt kake hele tiden. Jeg er litt lettlurt. :fnis:


#11

Selma sa for siden:

Gulrotkake er også holdbar. Det fikk jeg jammen lyst til å bake!


#12

Hobbes sa for siden:

R.O.O.M.s gulrotkake. :sikler:


#13

rajraj sa for siden:

Snickerskake! Den holder seg flere dager i kjøleskap, og er godis og kake i ett! (I tilfelle påskeegget blir tomt.)



#15

Koma sa for siden:

Suksessterte med gule marsipan kyllinger og sjokolade på toppen.


#16

Veronal sa for siden:

Påskekake:


#17

Nessie sa for siden:

Åh, nå fikk jeg lyst på kake :nam:


#18

Tallulah sa for siden:

Åh, ja! Den er god den! Men ikke visp ganachen for mye, da blir den tørr. :erfart:


#19

Tove sa for siden:

Banankake

4 egg
4 kopper sukker
2 kopper smeltet smør/margarin
1 liten kopp melk
2 ts natron
4 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker
6 kopper hvetemel
4 store eller 5 små mosede bananer
(Man kan også hakke opp litt kokesjokolade og ha i røren)

Egg og sukker røres til eggedosis, og resten røres forsiktig inn etterpå. Stor langpanne brukes. Jeg har kjøpt meg ny ovn siden sist jeg laget dette og da jeg laget den etter det, så ble det røre til langpannen, + at det ble ca. 15-20 muffins i tillegg :)
Stekes midt i ovnene, 175 grader i 30-40 minutter. Følg med, det er forskjeller på ovner :)

Banankrem

1 pk melis
4 spiseskjeer myk smør/margarin
1 stor moset banan
noen sitrondråper, slik at bananen ikke blir svart.

Denne er utrolig god!


#20

Zulu sa for siden:

Det er ikke akkurat noe påskete over denne, men den er utrolig god og veldig holdbar. Stek den heller for lite enn for mye. :)


#21

Matilda sa for siden:

Jeg skal skrape sammen krefter til å lage Nigellas chocolate fudge cake i løpet av påsken. Fordi jeg fortjener det. :nemlig: Jeg har til og med kjøpt to små springformer for å få den helt perfekt.


#22

emma71 sa for siden:

Jeg bakte Tropisk Aroma (med oppskrift fra Tine), og en kefirkake fra Det søte liv i fjor påske. Veldig holdbare begge to, særlig kefirkaka som vi pyntet med gul og orange strøssel.


#23

Filifjonka sa for siden:

Gulrotkaka fra R.O.O.M. er deilig. Med Anton Berg marsipanegg til pynt så blir det jo påskete i massevis. :nam:

Den soake-kaka likte ikke jeg heller, jeg syns den smakte bare kakaoglasur og var søt på feil måte.


#24

Miss Norway sa for siden:

Gulrotkake er påskekaken fremfor noe. Den er jo lyseoransjegul og alt.


#25

Bloppy sa for siden:

Det har jeg spist i dag. :nam:

Svigerinna mi er på besøk i påsken, og da går det på noen kilo gitt.
Den er nydelig! Vi kaller den gulkake. I år lagde hun et sjokoladelokk på toppen også. Fantastisk nydelig!


#26

Guttemammis sa for siden:

Mim sin Chocolate Cream Cheese Brownies :nam: nyyyydelig i fleeere dager(om du klarer å la den vare så lenge)dager!


#27

Mrs. Longbottom sa for siden:

:dulte: for andre gang i dag.



#29

Polyanna sa for siden:

Hva gjør jeg i denne tråden??!? :hylgrine:


#30

Adrienne sa for siden:

Fordi du har tenkt å leve lenge på påskekakerestene etter påske? :dakars:



#32

GydaG sa for siden:

Sist jeg laget den kaka brukte jeg kokesjokolade i stedenfor kakao, og det kan anbefales altså. Virkelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.