Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Auberginer i moussaka: Ta av skallet eller er?

#1

Polyanna sa for siden:

Det står nemlig ikke i oppskriften. :blond:

:aubergine-novise:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Nei, skallet skal/kan være på. Bare vask den og skjær den i skiver. :)


#3

Storm sa for siden:

:jupp: Skallet er godt!


#4

Polyanna sa for siden:

Takker! :blomst:


#5

DM sa for siden:

Jeg har brukt den hel i. :)


#6

Canisa sa for siden:

Med eller uten alt etter hvordan skallet ser ut (hvor lenge den har bodd i kjøleskapet).



#8

Frost sa for siden:

Skreller ikke.


#9

Polyanna sa for siden:

Skrelte ikke, og det ble en skikkelig DEILIG moussaka!

:)


#10

Frost sa for siden:

Moussaka er nydelig!

Må innrømme at jeg prøvde Toro sin pakke for lenge siden. Den var ikke god. Smakte egentlig ikke moussaka.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.