Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan sluttet påskekrimmen i går? (Thorne)

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg fikk ikke sett slutten av påskekrimmen i går, og nå håper jeg noen kan gjenfortelle slutten for meg.

Spoiler
Det siste jeg så var at Thorne konfronterte Phil med at han trodde han var seriemorderen, etter at det stod med blod på speilet at Thorne drepte Frank Calvert. Men Phil overbeviste Thorne at det ikke var ham. Hva skjedde så?
Noen som gidder? :blomster:

#2

star sa for siden:

Ingen?
Jeg sovna fra hele greia i går og fikk heller ikke med meg slutten, og er litt irritert for at episoden ikke ligger ute :mumle:


#3

Inagh sa for siden:

Spoiler
Det var ikke Phil som drepte jentene. Jeg skjønte egentlig aldri hvordan bildet hans havnet på stedet hvor jentene ble holdt, men pytt. Hva som skjedde var at han som overtok etterforskningen skulle flytte Phil fra et avhørsrom og til et annet sted. De går forbi tavla hvor bildene av ofre og mistenkte henger oppe. Phil får øye på bildet av han sykepleieren fra Canada, og spør hvorfor i all verden James henger på tavla, all den tid han er død, han tok jo livet av seg ved å hoppe foran et tog. Det viser seg da at det slett ikke var James, sønnen til Frank Calvert, som var død. James hadde blitt sendt til Canada etter at faren hadde drept søstrene og var død sjøl. Der hadde han blitt kjent med en fyr, som så hadde kommet på besøk til ham i England noen år senere. Denne fyren hadde prøvd seg på James, og James hadde blitt forbannet. James dyttet så denne fyren foran toget, og lot alle tro at det var han sjøl som hadde begått selvmord. Så tok han identiteten til denne canadieren, og skaffet seg jobb på sykehuset. Så, han fyren som anholdt canadieren i første omgang, og ble dissa for det resten av episoden, hadde rett i utgangspunktet.

James hadde så elget seg innpå datteren til hun kvinnelige legen, Rebecca, og blitt kjæreste med henne. Han og Rebecca besøkte Alison på sykehuset, hvorav Alison ser at Rebecca har på seg hennes armbånd, husker hvem som overfalt henne, og kjenner igjen James. Hun får så skyhøyt blodtrykk og må få beroligende medisin. James bortfører Rebecca, men Thorne finner henne, heldigvis. Alison kommer til seg selv og klarer fortelle via øyepeking å fortelle hvem som har bortført alle jentene.

James blir arrestert og forteller at Thorn reddet livet hans som barn, for det viste seg at faren skulle til å skyte ham da Thorne kom i sin tid, og så tok livet av faren. Han fortalte aldri til avhørsleder at det var Thorne som hadde skutt faren.


#4

Slettet bruker sa for siden:

Spoiler
James ble utsatt for knalltøft forhør da. Han politispira ville så gjerne ha drapet på Frank plassert hos Tom. Til slutt beit James av seg tunga for å ikke svare, og da var det ferdig.

Hvorfor skriver vi i spoilere, forresten? :paranoid:


#5

Pamina sa for siden:

Spoiler
Phil blir tatt av han slitsomme sjefen og tatt til avhør, men på vei ut fra avhør ser han bildet av James Calvert (Franks sønn) han gutten som jobbet i mottaket som ble avhørt helt i begynnelsen. Phil vet at detter er James, men han har tatt identiteten til en canadisk turist, som han har drept på veien.

James har i tillegg forførst datteren til legen, og bortfører henne ned i kjelleren på sykehuset. Hun blir reddet.

James blir tatt til avhør, og istedet for å finne ut hvorfor han har drevet og drept jenter er Thurag (husker ikke hva den ansvarlige for saken heter) mest opptatt av om Thorne drepte Frank Calvert eller ikke. James svarer bare med at Thorne reddet ham, og det viser seg at FC var i ferd med å drepe sønnen sin også, da Thorne ringte på døra. FC ble avledet og rakk ikke å drepe sønnen sin.

I avhøret nekter James å avsløre Thorne, og biter av seg tungen i stedetfor å svare på flere spørsmål, og så sluttet det.

Så Thorne er ikke avslørt, skikkelig, og James er morderen. Allison ber om å bli koblet fra maskinene slik at hun kan få dø.


#6

Magnolia sa for siden:

Og i kveld er det ny Thorne-episode! :hyper:


#7

Magica sa for siden:

Wee... jeg likte denne. Men den var skummel. Hilsen pysa.


#8

allium sa for siden:

Jeg tok opp siste del, men måtte selvsagt lese spoilerne nå. Ingen store overraskelser der - jeg var sikker på at det var han hele tiden.


#9

Slettet bruker sa for siden:

Jeg likte serien - jeg tror jeg skal følge med i kveld også. :nemlig:


#10

GydaG sa for siden:

Åh, jeg liker. Plotter inn på getboksen med en gang.


#11

Stompa sa for siden:

Var det to deler til denne episoden (mandagens, altså) sånn som det var i går? Jeg var nemlig borte og hadde satt PVR-en på opptak, og trodde jeg hadde sett alt og kjenner ikke igjen slutten dere beskriver her. Faktisk trodde jeg episoden i går skulle være en fortsettelse, men det var det jo ikke. Så nå lurer jeg på om jeg er helt bortreist, eller om jeg bare har sett halvparten.


#12

Serafin sa for siden:

Gidder noen å fortelle enden på gårsdagens historie?

Jeg måtte gi meg før første halvdel var ferdig... trøtting


#13

Teflona sa for siden:

Stompa: den gikk etter Kveldsnytt også. Det er flere som ikke har fått emd seg det og lurt fælt når tirsdagens episode begynte.


#14

Stompa sa for siden:

Det var det jeg mistenkte. :mumle:


#15

Teflona sa for siden:

Og det er visst bare 1 sesong, 6 episoder som ble sendt 3 og 3 på NRK.


#16

noen sa for siden:

Spoiler
Det var butleren som gjorde det.
:nemlig:

#17

noen sa for siden:

Spoiler
Også er svaret på det meste, ja faktisk alt, 42.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.