Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken trehjulsykkel?

#1

Observatøren sa for siden:

Posøren digger å sykle. Nå er det på tide å gi ham en trehjulsykkel. Jeg har forelsket meg i denne:

En Puky-sykkel.

Noen som har erfaring med denne?


#2

Mei sa for siden:

Jeg tror ztjerna skal få en Bambo fra DBS. Det er liksom "den orginale trehjulssykkelen" i mitt hode. I rødt. Men den er kanskje større enn mange andre? For tidlig å få når man er to år kanskje?
[url="http://www.spinn.no/newsread/readimage.asp?WCI=GetByID&DOCID=10726&IMAGEID=-100"][/url]


#3

Mikkeline sa for siden:

Har ikke sett den før, men det var en tøff sykkel!

Tabben vi gjorde var å kjøpe en sykkel hvor setet ikke kan reguleres noe særlig. Det begrenser bruken for min lange 3 åring. Enten må vi kjøpe ny trehjulssykkel til våren, eller så må han over på to hjul (og det kunne jeg egentlig tenke meg å vente et år med)


#4

Mandarin sa for siden:

Det var jo et poeng. Vi har en toåring i mai og tenker på å kjøpe trehjulsykkel her også.


#5

Stikka sa for siden:

Vi kjøpte denne i fjor til storesøster som da var 2,5 år. Vi kjøpte 17.mai-varianten. :glis: De har sluttet å produsere den største trehjulsykkelen, så denne er ikke så stor. Men stor nok altså. Setet og styret kan reguleres så det er litt å gå på. Vi har satt på stang bakpå også. Veldig greit når hun ikke gidder å tråkke. :)

Dette er "den orginale" for meg også. Føles også mer solid enn de plastikksaken man får i de fleste lekebutikker.


#6

Honda sa for siden:

Turbo arvet en DBS 3hjulesykkel da han var litt over året[på høsten så han var vel 1 1\2 år]. Sykklet inne med den hele vinteren. og bare gletet seg til det blr vår å han kunne sykkle ute :)

I vår da han ble 3 var han alt for lang for den, for det om vi skrudde opp stete og styret så da fikk vi over til 2hjuls sykkel:)


#7

Superior sa for siden:

DBSen er best. Mine jenter herjer :flau: med syklene og den har holdt siden eldste var 2,5 år. Nå er hun 6 år og kan bruke den enda pga reguleringen.
Vi har hatt flere "plastikk" saker, selv om deler er metall så er det bare noe plastikk så knekker det, eller sprekker.


#8

IOA sa for siden:

Snuppa mi fikk en rød Bambo til jul, hun fylte 2 år i februar. Hun elsker den! Hun lærte seg ganske raskt å sykle med pedalene, og hun er ikke spesielt stor for alderen. Jeg syns den er knalltøff, og det tror jeg ungene i gangen syns også. De ringer i hvert fall stadig på døra for å få Snuppa til å sykle i gangen, sånn at de kan låne den!


#9

Niobe sa for siden:

Mathias har fått en "Smart Trike". Han har aldeles trehjulssykkeldilla (vi har nabogutt som er ett år eldre), men DBS Bambo er alt for stor. Smart Trike'en er mindre, har styrestang, fothvilere (han trør minimalt selv, gitt) og sele på setet. Han sitter som en konge på den, og må ofte brekkes løs fra den. :p

Den er veldig plæstikk, så vi ønsker han en DBS Bambo til toårsdagen.


#10

Observatøren sa for siden:

Jeg liker også Bambo best, hadde rød selv. :kry:

Jeg var på Riktige leker i går, og ble anbefalt Pukysykkelen, nettopp fordi den har stang bak, mulighet til å koble ut pedaler og styret, og ikke minst, at den har få plastikkdeler. Eneste jeg ikke likte var setet, men det ser jo stabilt og godt ut.


#11

maribo sa for siden:

Ingen er bedre enn Bambo - synes jeg :) Jentene har sykla på en sånn fra de lærte seg å gå.
Stry unna dem med masse plast aillfall.


#12

Observatøren sa for siden:

Hm.

Jeg må hente Posøren tidlig slik at vi kan gå på sykkeljakt. :D


#13

Mei sa for siden:

Tror Bambo blir for liten enda for ztjernas nusselige 83 cm - og korte bein. Han har en sparkesykkel som han akkurat såvidt når nedi med tærne på. Den får duge i månedene fremover. Så får vi vurdere Bambo i bursdagsgave.


#14

Stikka sa for siden:

Sykkelstangen som selges på Biltema til 80kr funker veldig fint til Bamboo, med noen enkle endringer.


#15

Karamell sa for siden:

Storebror har en kul en som ser ut som en Harley :cool:

Og så har vi en rød gammel DBS som er arvet av noen naboer.


#16

Beckett sa for siden:

Jepp, den er virkelig plæstikk. :nemlig: Ener´n fikk en slik til 1-årsdagen sin, og den er allerede ødelagt. De gummi-ringene på hjula ble rimelig raskt for romslige og bare hang og slang, så de måtte vi bare klippe av. Styrestangen knakk senhøstes. Og pedalene er ikke særlig lette å tråkke rundt, altså er det ikke akkurat en sykkel å sykle på for en nybegynner. Vi kjøpte en DBS Bambo til han i forrige uke, og han elsker den. Freser rundt i gata med bena i bakken, og det er nok ikke lenge før han knekker sykle-koden.

#17

Observatøren sa for siden:

Atte...

Det ble en Puky-sykkel. I blå. Og den er langt fra så plæstic som den Niobe viser frem. I dag har storebrødrene (tenåringer) syklet på den, med Posøren stående i tippen. :knegg:

Han er veldig fornøyd og stolt, trår som en helt og koser seg.

Det blir nok en Bambo etterhvert likevel. :sparke: Jeg vil ikke ha ham på firhjuling, heller trehjul til han trygler om 2-hjul.


#18

Karamell sa for siden:

Hvor kjøper man Puky da. Lillebror skal få etter påske.


#19

gullet sa for siden:

Vi har hatt to plastikksykler, begge arvet. Tror de heter et eller annet på K ...
De er like fine (M fyller 20 år i år og den ene sykkelen er etter ham),
men plastikkhjulene bråker noe helt vannvittig på asfalten.
Da er DBS-syklene et eventyr i forhold.


#20

Martis sa for siden:

Junior har Puky sykkelen som du viser frem og vi er veldig fornøyd med den. Vi kjøpte den ifjor sommer når han var 18 mnd og kjøpta da med hvilestativet til bena, helt genialt på tur :riktig:

Nå i disse dager knekker han pedalkoden og farter rundt i full fart. Men denne blir nok for liten neste sommer, så da blir det enten en liten tohjuling eller en større trehjulsykkel.


#21

Martis sa for siden:

Karamell: Jeg har sett Puky på Sprell og Riktige leker. Begge har nettbutikk, hvis du ikke bor i Oslo.


#22

Ru sa for siden:

Poden fikk en slik sommeren før han ble to år. Han nådde ikke helt ned med en gang, men nå er han en liten kar også da. Det gikk dog ikke lange stunden før han trødde rundt her som en Tour de France-aspirant.
For oss var det et poeng å ikke ha en plæstikksykkel, men heller velge noe som er ordentlig, tåler en støyt og kan brukes av flere barn med tiden.


#23

Karamell sa for siden:

Bor ikke i Oslo :sukk:

Jeg var på Extraleker og Toys i dag. Plæstikk begge steder, men den dyreste på Toys så ganske solid ut. Den hadde også sånt hvilebrett og det er et poeng for vår litt tass.


#24

Fara sa for siden:

B fikk makan i julegave da han var halvannet år og han lærte fort å sykle på den. Han er lang så han nådde ned til pedalene og det er jo en fordel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.