Beckett sa for siden:
Jeg har brunet storfekjøtt i strimler, og dessverre kjennes det seigt ut. Kan det kokes mørt, eller må jeg forberede meg på å bytte ut kjøttet med pølser?
Fra lapskausoppskriften:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Beckett sa for siden:
Jeg har brunet storfekjøtt i strimler, og dessverre kjennes det seigt ut. Kan det kokes mørt, eller må jeg forberede meg på å bytte ut kjøttet med pølser?
Fra lapskausoppskriften:
Mauser sa for siden:
Trekkes, ikke kokes. Det blir mørt.
Beckett sa for siden:
skrur ned temperaturen
Niobe sa for siden:
Trekke, ja. Det blir mørt. Jeg har lurt på det samme. :)
Beckett sa for siden:
Hvor lenge?
Bokormen sa for siden:
Jeg kokte gryte i går, etter fire timer var kjøttet nydelig mørt. :nam:
Beckett sa for siden:
4 timer?! Da blir det middag til kvelds i tilfelle. :sukk:Mauser sa for siden:
Behøver ikke å ta så lang tid. Halvannen -to timer kanskje? Kommer helt an på kjøttet og størrelsen på stykkene.
Niobe sa for siden:
Jeg pleier å beregne to timer, og det er som regel mer enn nok. Men jeg skjærer (les: jeg får mannen min til å skjære) tynne strimler av kjøttet før bruningen.
Beckett sa for siden:
Straks en time nå, og det er allerede bedre. Dette blir bra! :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.