Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan seigt grytekjøtt kokes mørt?

#1

Beckett sa for siden:

Jeg har brunet storfekjøtt i strimler, og dessverre kjennes det seigt ut. Kan det kokes mørt, eller må jeg forberede meg på å bytte ut kjøttet med pølser?

Fra lapskausoppskriften:


#2

Mauser sa for siden:

Trekkes, ikke kokes. Det blir mørt.


#3

Beckett sa for siden:

skrur ned temperaturen


#4

Niobe sa for siden:

Trekke, ja. Det blir mørt. Jeg har lurt på det samme. :)


#5

Beckett sa for siden:

Hvor lenge?


#6

Bokormen sa for siden:

Jeg kokte gryte i går, etter fire timer var kjøttet nydelig mørt. :nam:


#7

Beckett sa for siden:

4 timer?! Da blir det middag til kvelds i tilfelle. :sukk:

#8

Mauser sa for siden:

Behøver ikke å ta så lang tid. Halvannen -to timer kanskje? Kommer helt an på kjøttet og størrelsen på stykkene.


#9

Niobe sa for siden:

Jeg pleier å beregne to timer, og det er som regel mer enn nok. Men jeg skjærer (les: jeg får mannen min til å skjære) tynne strimler av kjøttet før bruningen.


#10

Beckett sa for siden:

Straks en time nå, og det er allerede bedre. Dette blir bra! :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.