Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Verdens beste juicer

#1

Dixie Diner sa for siden:

www.bramhults.se/

De selger jo disse overalt nå. Jeg elsker dem. I dag kjøpte jeg en med blodappelsinjuice og en med mandarinjuice. Herregud så godt! :nam:

Noen av dem er litt syrlige, men det er jo midt i blinken for meg som ikke takler noe søtt. Synd de ikke er økologiske, men men.

Anbefales virkelig!


#2

Stikka sa for siden:

Ja de er kjempegode. Mandarin synes jeg også er digg. Ganske dyre her i Norge men i Sverige er de endel billigere. :)


#3

Beathe sa for siden:

Supergode!

Poden elsker Bringebærjuicen :)


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg prøvde den med jordbær i Oslo for mange år siden, da hadde jeg aldri sett dem før. Ble skikkelig positivt overrasket, noe så nyydelig. Smakte faktisk ekte jordbær, og inneholdt disse frøene som er i jordbærene. Kjempegodt!


#5

Dixie Diner sa for siden:

De fleste juicene er også sesongbasert, siden de er såpass ferske. Blodappelsin-juicen får man kun tak i korte deler av året, bla. nå. Så jeg får litt panikk, for den var rett og slett fantastisk god! Lurer på om jeg skal kjøpe en haug og fryse ned. :hmm:

Vesla elsket klementin-juicen, den er også sesongbasert. :mumle:


#6

lil'c sa for siden:

Jeg elsker den med bringebær!


#7

Che sa for siden:

¨

...Utenom i Trondheim :sukk: - jeg elsker Bramhults! - Bringebær er min absolutte favoritt, men mandarin har jeg ikke smakt og det er sikkert kjempegodt!


#8

Nabbe sa for siden:

Før de begynte å selge de flere steder her i Bergen, så var det første jeg gjorde når jeg kom til Oslo, på Oslo S etter å ha låst inn bagasjen (byttet ofte tog i Oslo og tok en halv dags pause eller noe), å komme meg ned på Rimi på Østbanehallen, for der selger de Bramhults.


#9

Ingrid-lille sa for siden:

Og Tromsø. (Så fremst de ikke nettopp har fått de her også.)


#10

Muskat sa for siden:

Hm, jeg vet sannelig ikke om de har dem her i byen. Jeg drakk dem jo masse før da jeg bodde i Oslo, men jeg kan ikke huske om jeg har sett dem her. Pleier de ikke å selge dem på 7-eleven? :undrer:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Jeg kjøper dem på Helgø, tror de har dem på Ultra også. "Overalt" var å ta litt hardt i, når jeg tenker meg om. Men jeg ser dem flere og flere steder, og det er jo bra. :D


#12

meisje sa for siden:

Jeg syns ikke disse smaker som ferskpresset, så jeg kjøper dem aldri. Det ser veldig gode ut i flaskene sine, så skjønner at man blir fristet.


#13

Filifjonka sa for siden:

Har ikke smakt dem, men hvis de ligner på Innocent smoothies, så håper jeg at de snart kommer hit! :nam:


#14

Dixie Diner sa for siden:

Syns du ikke? Jeg presser mye juice selv, og syns disse kommer VELDIG tett opptil smaken av ferskpresset. Helt ferskpresset får man vel ikke smaken av siden de tross alt ikke er presset for et minutt siden. :knegg:
Men det er de beste juicene jeg har smakt, av typen man kjøper. Liker ikke så godt de som er laget av konsentrat, og det er jo 95 % av alle juicer på markedet. :mumle:


#15

Dixie Diner sa for siden:

Fant dem på REMA idag, av alle plasser. Rema på Hinna. Kjøpte den med appelsin og granateple (æsj!) og den med appelsin og jordbær (mmmmmm).


#16

Stikka sa for siden:

Jeg har nå jordbær og lime i kjøleskapet. Spennende combo. :)


#17

safran sa for siden:

Okei. Nå fikk jeg offisielt vann i munnen. Virkelig.



#19

Nynne sa for siden:

Jeg elsker den med appelsin/jordbær!
Den er himmelsk god!:nam:


#20

Dixie Diner sa for siden:

Åh gud! Jeg frøs ned forskjellige av disse juicene i ispinneformer i går kveld. Idag har jeg spist nyyyyydelig juice-is. :sikle:


#21

Nenne sa for siden:

Jeg ble kjempeskuffet over appelsinjuicen. Den var sur og slettes ikke god. Takke meg til Tines Premium.


#22

Dixie Diner sa for siden:

Ja de er sure, sikkert derfor jeg liker dem så godt. Jeg liker ikke søtt lenger. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.