Etter endelig å ha lært forskjellen :sukk: ... Nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke gjør det riktig!
Skulle ønske jeg hadde oppskrift på skikkelig amerikanske muffins, de som lissom blir litt kakete og porøse inni (som Aunt Mabels, eller Toros lyse muffins). Nå liker jeg å bruke Toros, fordi da veit jeg det blir riktig, men det er litt juks, ogblir litt dyrt hvis man skal lage mange.
abonnerer her, for dette vil jeg vite mer om. Jeg har nemlig gått i den tro at Cupcakes er et fancy navn på pimp-up-muffins. Sånne som man helst skal servere i stativ og som skal pyntes i hjel, men som ikke smaker annet enn....muffins.
Så fint ut! :jupp: jeg lurte bare på - det står "real cupcakes"? For jeg lurte på muffins, ikke cupcakes. Og så står det at man kan erstatte 1/3 av melet og få cornmuffins. Hva blir forskjellen sånn rent bakemessig? Blir det en annen struktur/ konsistens/ smak?
Nei, jeg tror folk legger forskjellig i muffins/cupcakes/pøntemuffins-kategoriene, men disse er de nærmeste Aunt Mabels-muffins jeg har kommet, i hvert fall. Det med cornmuffins vet jeg ingenting om, dessverre. :)
Smitten Kitchen har oppskrifter på samtlige av mine favorittmuffins. Corniest Corn og Whole Wheat Apple gir meg litt sikletendenser bare ved tanken.
Ingen av de smaker som Aunt Mabels, men jeg syns i grunn de bare smaker dårlig olje og høgg.
De er skikkelig muffins, ikke spesielt kakete, men åh-så-yummi. :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.