Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juiceappelsiner på Spar

#1

Sitron sa for siden:

Jeg må bare anbefale disse. De er fantastisk gode. Vanligvis kjøper jeg ikke appelsiner i nett, siden jeg liker å kjenne på de først. Men disse kjøpte jeg for å ha i smoothies for en tid tilbake.

Nå sitter jeg her og spiser en annen type appelsin. Som jo er god, for all del. Men de juiceappelsinene jeg kjøpte på Spar, de var himmelske. :nikker:


#2

Bokormen sa for siden:

Da blir det gåtur til Spar i morgen, jeg trenger litt mosjon. At det bare er 300 meter ned dit er uvesentlig. En tur er en tur. :nikker:


#3

Anne sa for siden:

Spiser en Sitron appelsiner? Er ikke det som å spise sine egne? :knegg:


#4

Dixie Diner sa for siden:

Heter de altså "juiceappelsiner"? Bare så jeg vet hva jeg skal se etter, liksom. Søren at Spar er helt nede i sentrum, med dårlige parkeringsmuligheter. :mumle:
Får sende mannen ned i morgen, jeg SKAL ha disse.

Jeg laget forresten appelsinsmoothie i går. Veldig god. Brukte Tine appelsinyoghurt, 2 søte stoore navelappelsiner, 1 liten banan, en haug med isbiter og litt appelsinjuice. Fikk to gode glass til meg og vesla, og frøs ned resten i ispinneformer. Neste gang bruker jeg heller naturell yoghurt, for det blir altfor søtt for meg med de der sukrede variantene.


#5

Sitron sa for siden:

Ja, de heter juiceappelsiner. De er i et rødt nett.


#6

cilen sa for siden:

Appelsiner er godt! Men det er sitroner også:nikker: Jeg hadde med meg sitron på skolen i 1-3 klasse. Spiste dem som om det var appelsin.


#7

meisje sa for siden:

ååhh juicepressen min er død, får sånn lyst på skikkelig juice nå.


#8

Chanett sa for siden:

Et glass rødvin er tydligvis nok. Jeg leste at du hadde handlet appelsiner på nett og lurte veldig på om du hadde tilta enda mer.


#9

Mandarin sa for siden:

Samme her.
:hehehe:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.