Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Crystalised stem ginger?

#1

Divine sa for siden:

Jeg har fått en oppskrift på laksemiddag av svigermor, og der står det at jeg skal bruke crystalised stem ginger. Får jeg tak i dette i Norge? I så fall hvor? Eller kan jeg like gjerne bruke "vanlig" ingefær? Bør jeg i så fall bruke samme mengde? Mer? Mindre?


#2

Ciela sa for siden:

Crystallized ginger can serve as a substitute for fresh ginger in a pinch--1/4 cup of minced crystallized ginger equals about 1 tbsp. of grated fresh ginger--but remember to wash off the sugary coating first. Wholehealthmd.com points out that a 1-inch-square, 1/4-inch-thick piece of crystallized ginger contains about 500 mg of ginger, making crystallized ginger a portable form that you can eat anywhere.

Read more: www.livestrong.com/article/132274-what-is-crystalized-ginger/#ixzz1KhbPGV6z


#3

Tallulah sa for siden:

Kanskje litt seint nå, men jeg fant det i helsekosten. De har det i endel innvandrersjapper også. Det er ingefær i geleform, med sukker utenpå.


#4

Divine sa for siden:

Helsekosten, ja. Der kan jeg jo lete. Innvandrersjapper er det heller lite av hvor jeg bor, dessverre.


#5

Tallulah sa for siden:

Hvis du ikke finner, si i fra, så kan jeg kjøpe til deg.


#6

Divine sa for siden:

Takk, det var snilt.


#7

Tallulah sa for siden:

Eller så får du rett og slett ta en lunsj med meg i min hood snart, så du kan gå til skikkelige grønnsakshandlere.


#8

Divine sa for siden:

Ja, jeg sier alltid at jeg må ta meg en tur på den kanten av byen for å handle litt mat, men det blir bare med tanken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.