Ja, trenger man det? Det er 30% avslag på den lokale Jerniaen denne uken. Jeg ser for meg å komme hjem til ferdig middag, det kan jeg jo ikke med leirgryten, det er weekends only. Mannen på Jernia mente det var like trygt å gå fra en sånn en som en panelovn - jeg er litt skeptisk.
Jeg har begge deler, og er definitivt mest begeistret for crock poten. Kjøpte en stor en, slik at den kan times og maten lage seg selv når vi ikke er hjemme.
Jeg aner ikke hvor trygg den er. Vi setter den uansett på terrassen for å slippe at malukt gror seg inn i veggene. :knegg: Typiske leirgryteoppskrifter er fint, ellers finnes det et hav av crock pot oppskriftsbøker der ute. (Eller slow cooker som det også kalles.) Kjøpte meg et par fine i London forrige uke.
Terassen ja.. Vår er av tre, så det hjelper kanskje ikke så mye? :gruble: Jeg leste om noen som satt denn inni ovnen (avskrudd ovn da selvsagt), for de mente ovnen måtte jo være brannsikker? :skeptisk:
Jeg fikk med en liten oppskriftsbok når jeg kjøpte den, og leirgryteoppskrifter har jeg jo en haug av. Pluss den bloggen jeg fant, det bør jo holde en stund, kanskje? Gleder meg til å prøve den i morgen :hyper: