Avatar sa for siden:
Hva er det? Googlet med frem til rista brød med sukker, stemmer det?
Passer en liten kar som spør om å få dette (han er tospråklig), men er da usikker på om han bare mener rista brød eller med sukker på?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Avatar sa for siden:
Hva er det? Googlet med frem til rista brød med sukker, stemmer det?
Passer en liten kar som spør om å få dette (han er tospråklig), men er da usikker på om han bare mener rista brød eller med sukker på?
LilleLeo sa for siden:
Jeg husker onkel laget dette til oss da vi var små, det eneste han noengang har laget på kjøkkenet forøvrig. :knegg: Da var det skive som var smurt med masse smør, og så drysse han på kanel og sukker. Det var yum!
Avatar sa for siden:
Og så varmer man det hvor? Vanlig sukker? Det er ikke frokost, men dessert eller?
Mex sa for siden:
Rista brød med smør og sukker .. Det er sikkert noen som spiser det til frokost ja.
LilleLeo sa for siden:
Onkel steikte det i steikepannen, da blir den sprø i tillegg. Om den heter cinnamon Toast, så må det jo være kanel på.
Stompa sa for siden:
Det var vanlig helgefrokost i familien min i USA, og det var ikke sukker på det jeg fikk, i hvert fall. Smør og kanel, stekt på begge sider i steikepanne.
Avatar sa for siden:
Tar man det på når skiva er varm da? :blånn:
LilleLeo sa for siden:
Nei, når skiven er kald, og så steker man den.
Avatar sa for siden:
Ja, men da kan man ikke riste den? Bare steke?
Stompa sa for siden:
Ja, steike i steikepanna.
LilleLeo sa for siden:
Jeg vil anbefale å steke den, hvis ikke blir det jo smør i ristern.
Avatar sa for siden:
:knegg: Derfor jeg tenkte ta på smør og det etterpå.
Tror ikke jeg lager dette jeg. Kjenner det er greit at mine ikke vet hva dette er.
Bluen sa for siden:
Det er ikke arme riddere, da? Vi frisket opp denne klassikeren nå i påsken, og det må jo sies at det er snadder.
Dixie Diner sa for siden:
Arme riddere heter vel French toast. Cinnamon toast er vel noe lignende, bortsett fra at det ikke dynkes i melk og egg, men bare smøres med kanel og smør (og sukker?) og stekes. Uten kanel kan man ikke kalle det cinnamon toast.
Trois sa for siden:
Du rister brødet før du smører på smør, sukker og kanel og så putter du det litt i stekeovnen til sukkeret er smeltet.
ingling sa for siden:
Oppskrift. :værsågod:
Tallulah sa for siden:
I min sørstatsfamilie er cinnamon toast loffskiver stekt i ovn med et par klatter smør på, sukker og kanel.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.