Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Litt småødelagt marengsbunn til pavlova

#1

Guttemammis sa for siden:

Skulle lage marengsbunn i går til Pavlovakake, bunnen ble litt for stor i
forhold til fatet så jeg dyttet litt i kantene og prøve og tilpasse
(den er litt seig i midten så jeg kunne dytte den litt sammen),
men da sprakk den masse oppå og noen flak falt av.
Er den ubrukelig, eller kan jeg hive på krem og frukt og
satse på at gjestene klarer å få noen nogenlunde hele kakestykker?


#2

Veronal sa for siden:

Bånn gass!


#3

Albertine sa for siden:

Du dekker da bare over med kremen? Null problem.


#4

Guttemammis sa for siden:

Åh, takk!
Var det jeg ville høre :D


#5

millact sa for siden:

Jeg har bakt i dag til bursdag i morgen og klarte å miste hele kaken! Er det mulig? Har planer om å forsøke å bruke den likevel, se om den kan stables sammen og dekkes til med krem. Rekker ikke lage ny. Ellers må det bli kjøpemarengsbunn, men det er neppe det samme.


#6

pippo sa for siden:

@Millact: hvis du har tid så er Toro sin marengsbunn/pavlova veldig god og grei å lage.



#8

millact sa for siden:

Så ikke denne før nå, men takk for tips.

Det gikk bra, vi fikk reddet kaken med krem og bær.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.