Er det flere som driver med det i større eller mindre grad her?
Smør og rømme står på planen her i løpet av uka. Schønberg-Erken skal lære meg det :D
Pølser skal jeg lage til høsten, det gleder jeg meg veldig til!
Ellers er vi selvberget med poteter, alt storfe kjøtt, melk og fløte, snart med egg, lammekjøtt og svin.
Persillerot og gulrot er sådd i år og venter på å komme ut.
Problemet er egentlig oppbevaring etter høsting. Poteter går fint men andre grønnsaker er vanskelig å lagre uten å konservere på noe vis.
Kålrot, hodekål og blomkål er målet nesteår.
Vi har egen fiskelanger og kjøper skrei om våren, 40 kg, hele fisk på mellom 3 og 8 kg. Uten mellomledd, direkte fra båt :elsker:
Vi har eget fiskevann med litt øret og røe som svigermor tar i garn og kald røyker, men det er mest påleggsfisk.
Laks forsyner Rema oss med :knegg: