Går det an, tro? Før icingen selvsagt. Noen som har prøvd med hell? Burde de i så fall tine langsomt på kjøkkenbenken, eller på tineprogrammet i mikroen?
Hadde vært supert om jeg bare kunne laget icingen på 17.mai, jeg rekker nemlig ikke å steke og avkjøle også.
Jeg frøs banancupcakes før minstens bursdag. Jeg tok dem ut av fryseren om morgenen, og etter et par timer var de klare for icing. De var helt fine til selskapet om ettermiddagen.
Jeg bakte Magnolia cupcakes og frøs dem med glasur, både vanilje- og sjokoladevarianten. De ble like fine og gode når de hadde tint. Lot de bare stå litt på kjøkkenbenken så var de spiseklare.
Jeg har forresten muffins (jeg nekter å bukke under for det nye, fancy utenlandske navnet), type gulrotmuffins, med vanlig gulrotkakeostekrem på, i fryseren. Tar opp en stund før de skal spises, vips klare på 1-2-3. Kan ikkje merke at de har vært frosne.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.