Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse cupcakes?

#1

Drømmedama sa for siden:

Går det an, tro? Før icingen selvsagt. Noen som har prøvd med hell? Burde de i så fall tine langsomt på kjøkkenbenken, eller på tineprogrammet i mikroen?
Hadde vært supert om jeg bare kunne laget icingen på 17.mai, jeg rekker nemlig ikke å steke og avkjøle også.


#2

Syrinx sa for siden:

De tiner vel kjapt på kjøkkenbenken.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg frøs banancupcakes før minstens bursdag. Jeg tok dem ut av fryseren om morgenen, og etter et par timer var de klare for icing. De var helt fine til selskapet om ettermiddagen.


#4

Drømmedama sa for siden:

Takk for svar, da blir det cupcakes på 17.mai!


#5

C3PO sa for siden:

Jeg har gjort det i alle år. Det går også med glasuren, men jeg må innrømme at jeg også har tenkt å lage noen nå, fryse dem og pynte dem senere.


#6

Stikka sa for siden:

Jeg bakte Magnolia cupcakes og frøs dem med glasur, både vanilje- og sjokoladevarianten. De ble like fine og gode når de hadde tint. Lot de bare stå litt på kjøkkenbenken så var de spiseklare.


#7

millact sa for siden:

Har dere en god oppskrift på cupcakes? Kanskje jeg også skal lage det til 17. mai.


#8

Stikka sa for siden:

Denne er utrolig enkel og god. Smaksetter med litt ekte vaniljepulver.


#9

millact sa for siden:

Tusen takk!


#10

Syrinx sa for siden:

Jeg har forresten muffins (jeg nekter å bukke under for det nye, fancy utenlandske navnet), type gulrotmuffins, med vanlig gulrotkakeostekrem på, i fryseren. Tar opp en stund før de skal spises, vips klare på 1-2-3. Kan ikkje merke at de har vært frosne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.